Windows 10 Preview Kullanıcılarına Full Sürüm Bedava
-
SeRDaR bunu yazdızalimadam bunu yazdı
artık sadece 10 üzeründe güncelleme yaparak devam edeceklerini söylüyorlar.
buna göre artık lisans satamayacaklar. nasıl para kazanacaklar acaba .? planları nedir ?
Onlar serverden ve diğer yazılım lisanslarından parayı vuruyor zaten şirket harici clientların çoğu korsan ve bununda önüne geçemiyorlar daha doğrusu Geçmek istemiyorlar
düşünsene ilerde şöyle diyorlar denetim masasına tıklıyorsun açmak için aylık şu kadar öde
masaüstü arka Planı'nı değiştirmek için premium üyelik satın al :)
çözünürlüğü en yüksekte kullanmak için ek ödeme yap filan :)
O kadar abartı olmasa da bazı özellikleri para ile satacaklarını düşünmüyor değilim ben de.
Mesela düne kadar işletim sisteminin dilini değiştirebilmek için Windows 7 Enterprise ya da Windows 7 Ultimate versiyonuna ihtiyaç vardı. Ama eğer yanlış anlamadıysam yeni çıkacak Windows 10'da satın alınabilir "Language Packs" olacak ve hangi versiyonu kullanıyorsanız kullanın işletim sistemi dili değiştirilebilecek. Yani böyle bir şey bekliyorum.
Bunun gibi, bugüne kadar işletim sistemlerinin versiyonları arasındaki farklı özelliklerin bazılarını paralı olarak bütün versiyonlarda kullanılabilir yapabilirler.
-
Dün telefonuma win 10 kurdum ciddi anlamda çok güzel bir işletim sistemi olacak telefonlar ve tabletler için görsellik hat safhada :) Kullanım rahatlığıda aynı şekilde çok iyi hazırlanıyor fakat telefonu çok yoruyor malum beta :) Güzel olacak güzel merak etmeyin :D
-
ben goremedim oyle bir yazi :( dedigim gibi microsoft o aciklamayi geri cekti @holyone
-
FULL SÜRÜM BEDAVA DEĞİL.
Insider preview'i şimdi indirmiş ve kullanıyorsanız, Windows 10 tam sürümü çıktıktan sonra da insider preview kullanmaya devam edeceksiniz. İnsider preview kullandığınızdan sistem sürekli otomatik olarak güncellenecek, otomatik güncellemeleri kapatamayacaksınız, yani hep beta yazılım kullanacaksınız. Update'ler sizde sıkıntı çıkarmazsa, Windows bu güncellemeleri normal windows 10 kullanıcılarına sunacak. Bildiğiniz gibi Windows 10 Insider Preview kullandığınız sürece bilgisayarınızdaki tüm veriler Microsoft'a gönderilebilecek. Nereye tıkladınız, ne yazdınız, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz, uygulamalarınız kaç saniyede açılıyor, tepki veriyor, donanımınız nedir bütün bu bilgileri ve daha fazlasını Microsoft ile paylaşmayı kabul ediyorsunuz, Microsoft da ben bu bilgileri başkalarıyla da paylaşabilirim diyor.
Yok efendim ben artık İnsider preview'den vazgeçmek istiyorum derseniz, eskiden kullandığınız lisanslı Windows sürümüne geri dönün diyecekler, yoksa lisansınızın süresi dolacak. If your system upgraded from a Genuine Windows 7 or Windows 8.1 license it will remain activated, but if not, you will be required to roll back to your previous OS version or acquire a new Windows 10 license. If you do not roll back or acquire a new license the build will eventually expire.
Microsoft sitesindeki detaylı açıklama: http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/this-should-be-clear-as-day/768da733-7925-47e5-875f-8d05e4ee92d5
-
MaviEkran bunu yazdı
FULL SÜRÜM BEDAVA DEĞİL.
Insider preview'i şimdi indirmiş ve kullanıyorsanız, Windows 10 tam sürümü çıktıktan sonra da insider preview kullanmaya devam edeceksiniz. İnsider preview kullandığınızdan sistem sürekli otomatik olarak güncellenecek, otomatik güncellemeleri kapatamayacaksınız, yani hep beta yazılım kullanacaksınız. Update'ler sizde sıkıntı çıkarmazsa, Windows bu güncellemeleri normal windows 10 kullanıcılarına sunacak. Bildiğiniz gibi Windows 10 Insider Preview kullandığınız sürece bilgisayarınızdaki tüm veriler Microsoft'a gönderilebilecek. Nereye tıkladınız, ne yazdınız, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz, uygulamalarınız kaç saniyede açılıyor, tepki veriyor, donanımınız nedir bütün bu bilgileri ve daha fazlasını Microsoft ile paylaşmayı kabul ediyorsunuz, Microsoft da ben bu bilgileri başkalarıyla da paylaşabilirim diyor.
Yok efendim ben artık İnsider preview'den vazgeçmek istiyorum derseniz, eskiden kullandığınız lisanslı Windows sürümüne geri dönün diyecekler, yoksa lisansınızın süresi dolacak. If your system upgraded from a Genuine Windows 7 or Windows 8.1 license it will remain activated, but if not, you will be required to roll back to your previous OS version or acquire a new Windows 10 license. If you do not roll back or acquire a new license the build will eventually expire.
Microsoft sitesindeki detaylı açıklama: http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/this-should-be-clear-as-day/768da733-7925-47e5-875f-8d05e4ee92d5
:) MS varsa bir çakallık vardır demiştim. Dün yine de buna karşılık gözü karartıp insider'a girdim, indirdim fakat 3 defa kurmayı denediğimde kuramamıştım. Demek ki bir hikmet varmış. Direk insider'dan çıktım. Beta tester olmaya vaktim de yok, herkesle paylaşacak bilgim de yok. Ucuz etin yahnisi yavan olur demişler.
Ama sistemi beğendim. Kim akıl ettiyse kafalı adammış. Milyonlarca beta tester, hem de ücretsiz. Yanında gelen kişiler bilgiler de cabası.
Austen tarafından 24/Haz/15 09:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Kurmadan image almıştım iyiki, hiç hoşuma gitmedi şimdilik 8.1 e geri dönüyorum
-
Full Sürüm çıkınca umarım Dreamspark a düşer
-
-
8.1 in neyi eksikte hacılar, bu kadar ağzınızı sulandıran şey nedir?Türklerdeki Yeni sürüm merakı gibi kimsede yok
-
maserati bunu yazdı
8.1 in neyi eksikte hacılar, bu kadar ağzınızı sulandıran şey nedir?Türklerdeki Yeni sürüm merakı gibi kimsede yok
Sadece dosya kopyalama arayüzü bile yeter. Windows 7'de dosya kopyalama işlemleri ne kadar rahatsa 8'de bir o kadar salakça. Bana aşırı vakit kaybettirdi. Alışamamak falan değil fonksiyon eksikliği var.
Dosya kopyalarken hedef klasörde aynı isimli dosya varsa windows 7'deki seçenekler yok saçma sapan şeyler koymuşlar.
Her güncel sürümü korkarak kurduğum 2 şey 1- Photoshop, 2 Windows. Her sürümde saçma sapan özellikler ekleyip çıkartıyorlar. Photoshop'un 2-3 sürümde 1 tanesi anca düzgün çalışıyor. Her sürümünde farklı sıkıntılar çıkıyor.
DarkSkull tarafından 25/Haz/15 00:33 tarihinde düzenlenmiştir