Windows 10 Wifi Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var.PC ilk açıldığında Wifi ağlarını görüyor ama ilbu ağa bağlanılamadı hatası veriyor. Kendi evimdeki wifi ye baglanamıyorum. Sonra wifi yi resetledigimde bağlanıyor otomatik.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Wifi sorunu ile alakalı vmware sanal makine kurdum wifi yi görmüyor, daha once de virtual box da denedim yine olmamıştı. Windows7 kurdum ikisinede;

Şimdi pc yi garantiye versem ne olur, çok bekler miyim? Ya da vermeli miyim başka çözüm yolu var mıdır?

Edit: Şu an evimdeyim yine bağlanamıyorum.

cptprice tarafından 29/Oca/16 02:09 tarihinde düzenlenmiştir

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Telefondan açtığım ağa bağlanıyor kafayı yiyecegim :)

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Son olarak bugün tekrar denedim bağlandı ağa ilk defa ama bu sefer internete çıkamıyorum. Tek ben yaşıyor olmuş olamam mutlaka yaşayan vardır bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.Bu protokoller sonradan yüklenebilir mi? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Son dakika bağlandı internete giriyorum ağlayacağım gözlerim yaşardı :) Nasıl yaptığımı şuan bilmiyorum ama sorun tekrar edecektir diye düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

modeli ne aletin ? 

seri numarasini (istersen ozelden) paylasabilir misin ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

modeli ne aletin ? 

seri numarasini (istersen ozelden) paylasabilir misin ?

HP 250 G3 Intel Core i7 4510U 2.2GHz / 3.2GHz 4GB 500GB 15.6” Taşınabilir Bilgisayar L3Q03ES

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

şimdi mshome.net nedir sorun bundan olabilir mi ?

cptprice tarafından 29/Oca/16 19:05 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Herkese merhaba konuyu hortlattım çünkü bilgisayarı garantiye gönderdim ve geldi. Parçayı değiştirmişler wireless adaptörü bozukmuş şimdilik sıkıntısı yok yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Toplam Hit: 2763 Toplam Mesaj: 20
wifi windows 10 hatası