Windows 11 Iot Enterprise LTSC
-
tnctrdeki sıradan bir derleme.
24H2 resmi derleme sürümü 26100.1876 olacak. Resmi olarak derlendi indirme işlemi bugün yarın dağtıma çıkar.

-
mugen bunu yazdı
AtlasOS dene hocam, windows 11 ile de denedim tercihim Windows 10 ama yakın zamanda yine uyumluluk sorunları çıkar.
guvenilir mi buna ya :D hacklenmeyek
-
yamtartunga bunu yazdı
24H2 resmi derleme sürümü 26100.1876 olacak. Resmi olarak derlendi indirme işlemi bugün yarın dağtıma çıkar.

Hadi bakalım bekliyoruz. Windows 10'dan ayrılık vakti geldi. Teşekkür ederim bilgi için.
-
adamhakli bunu yazdıyamtartunga bunu yazdı

Hadi bakalım bekliyoruz. Windows 10'dan ayrılık vakti geldi. Teşekkür ederim bilgi için.
Rica ederim. 23H2 yi 3 haftadır kullnıyorum gayet memnnum Win11 ilk çıktığında yazmıştım ilk sürümler mümkün değil stabil olmaz. Bknz: Win200sp4/WinXp Sp2 / Vista SP1 / Win7 Sp1 ve Win8.1
Şuan en olmuş sürümleri 23H2 ve 24H2dir zaten 24H2 LTSC sürümdür yani micropsofta göre en olgun en stabil sürüm anlamında. Windows 10 da bu sürümler 1507/1607/1809 ve 21H2 dir.
24H2 ile aralarında devasa fark yok indirip test ettim ben sadece 23H2de şuana kadar virtualboxun yavaşladığını gördüm çözümde bulamadım.
24H2 kuracaklar kurulum ekranı değişti saçma sapan bir ekran getirdiler benim gibi TPM/Ram ve unnatend.xml kulananlar için engelleme mahiyetidne olmuş.
Kurarken diskleri görmeyebilir. 3. ekranda kurulumun eski sürümünü seçin mutlaka.
Oyun meraklıları için fps karşılaştırması.
https://www.youtube.com/watch?v=kF8xgjK_yQk
-
yamtartunga bunu yazdıadamhakli bunu yazdıyamtartunga bunu yazdı

Rica ederim. 23H2 yi 3 haftadır kullnıyorum gayet memnnum Win11 ilk çıktığında yazmıştım ilk sürümler mümkün değil stabil olmaz. Bknz: Win200sp4/WinXp Sp2 / Vista SP1 / Win7 Sp1 ve Win8.1
Şuan en olmuş sürümleri 23H2 ve 24H2dir zaten 24H2 LTSC sürümdür yani micropsofta göre en olgun en stabil sürüm anlamında. Windows 10 da bu sürümler 1507/1607/1809 ve 21H2 dir.
24H2 ile aralarında devasa fark yok indirip test ettim ben sadece 23H2de şuana kadar virtualboxun yavaşladığını gördüm çözümde bulamadım.
24H2 kuracaklar kurulum ekranı değişti saçma sapan bir ekran getirdiler benim gibi TPM/Ram ve unnatend.xml kulananlar için engelleme mahiyetidne olmuş.
Kurarken diskleri görmeyebilir. 3. ekranda kurulumun eski sürümünü seçin mutlaka.
Oyun meraklıları için fps karşılaştırması.
https://www.youtube.com/watch?v=kF8xgjK_yQk
Bu ek+ek bilgiler için ekstra teşekkürlerimi sunuyorum :)
-
24h2 yayınlanmış. LTSC bulamıyorum o da geldi mi?
-
break bunu yazdı
Muridler bu versiyonu kullanan oldu mu? Acaba RAM kullanimi nasildir? Mydigitallife forumunda arka planda calisan uygulamalarla beraber neredeyse 4 GB RAM kullanimi oldugunu yazmis. Bunun icin lisans bulamayiz sanirim ama KMS ile hallolur diye dusunuyorum. Windows 11 Home 23H2 kullaniyorum ve memnun degilim.
Processor:i7-8550U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz
RAM:
16.0 GB
Tinny 11 denedin mi.
-
adamhakli bunu yazdı
24h2 yayınlanmış. LTSC bulamıyorum o da geldi mi?
https://drive.massgrave.dev/tr-tr_windows_11_enterprise_ltsc_2024_x64_dvd_27bdab81.iso