folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows 7 64 Bit Destekleyen Wirless Alıcısı

Windows 7 64 Bit Destekleyen Wirless Alıcısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

wus 201 de yaşamıştım bu sıkıntıyı custom driver bulmuştum bi yerden onunla çalıştırmıştım ama stabil değildi makina arada mavi ekrana düşüyordu :D 

en sonunda dayanamadım bunu aldım mis gibi çalışıyor :) http://www.teknosa.com/urunler/125430358/inca-iuwa-150x-wireless-adaptor

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı

wus 201 de yaşamıştım bu sıkıntıyı custom driver bulmuştum bi yerden onunla çalıştırmıştım ama stabil değildi makina arada mavi ekrana düşüyordu :D 

en sonunda dayanamadım bunu aldım mis gibi çalışıyor :) http://www.teknosa.com/urunler/125430358/inca-iuwa-150x-wireless-adaptor

win 64 bitte değilmi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wn823n-kablosuz-300mbps-n-mini-usb-sinyal-alici/10226936   bende bunu aldım karta 30 lira maxipan vardı iyi oldu

patates tarafından 17/Eki/14 22:51 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

verdiğim driver paketini içinde airties dosyalarını ara diye vermedim

aygıt yöneticisine girip o driver paketinin oldugu klasörü göstereceksin

uyumlu driver varsa kendi bulur...

crack için removewat

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Yine olmadi .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Sisteme ethernetten bağlanan, dolayısı ile driver sorunu olmayan modellere bakmayı düşünebilirsin. Kötü yanı daha pahalıdırlar (150 tl civarı),usb alıcılara göre daha büyüktürler, tam randımanla kullanman için bina dışına monte etmen gerekebilir ve modem gibi arayüzü olduğundan ilk kurulumda biraz ağ bilgisi ister. Genelde yarı profesyonel tipdirler.
    Bu tür cihazlar kablosuz bağlantıyı klasik cat5/cat6 kablolu rj45 jaklı lan bağlantısına çevirdikleri için driver istemezler. Modeme kadar kablo çekmişsin gibi olur ama bağlantı bildiğin kablosuzdur. Ayrıca bağlantı kalitesi usb modellere göre çok çok iyidir. Balkonumda birtane var (bu modeller genelde harici tiptir. Yağmur kar soğuk sıcak dışarda çalışırlar. Bendeki model -30..+40 aralığında çalışıyor. Varoluş amaçları uygun zamanlarda 30 km ye kadar kilometrelerce uzaklıklara bağlanmak olduğundan harici tiptirler.) ve 50 den fazla ağ görüyorum. Rekorum 63 dür.
    Sisteme kelimesini bilgisayar yerine özellikle kullandım zira xbox dan uydu alıcına, ağ yazıcısından linux,windows, mac,solaris,webos vb. ye kadar 32 yada 64 bit farketmez alayında çalışır. yeterki ethernet girişi olsun. çıkışlarına switch koyup aynı anda birden fazla (bazı modeller 100 cihazı bile çalıştırır ama onlar 3000 dolar seviyesinde) cihaza bağlantı taşırlar. Bilgisayarın, ps yada xbo,uydu alıcın hepsi aynı anda bağlanabilirler.
    Bundan sonra isterse 128 bit windows 20 çıksın yinede driver aramassın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

O butce su an bemi asar dostumn. Ama dedigin seye bir bakic

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

wus 300 bendede vardı 64 bitte çalıştırmıştım ama nasıldı inan hatrlamıyorum :) başka bir driver adı altında yapmıştım.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

tp link wn723n var bende. satayım sana hacı ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

tp link wn723n var bende. satayım sana hacı ?

dostum dün sipariş verdim tp link bende ama modeli hatırlamıyorum malsef

Toplam Hit: 2677 Toplam Mesaj: 22