Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Windows 7 64 Mü - Windows 8.1 Pro Mu? Hangisni Önerirsiniz? Ve Neden?
Windows 7 64 Mü - Windows 8.1 Pro Mu? Hangisni Önerirsiniz? Ve Neden?
-
XP den kendımızı zor kurtararak alıştıgımız Windows 7 yi de artık bırakma zamanı geldıgını dusunuyorum :)
Yarın PC ye formatı çakıcam , şuanda Win7 64 Ultimate kurulu , biraz arastırdım ve muhtemelen VipMerkezi.Net den şu aşağıdaki, resimdeki versiyonu ındırıcem (Sanırım tum versıyonlar var) bunlardan 8.1 Pro olan sanırım en yuksek olanı ne dıyorsunuz degıstırmeye gecmeye deger mı Win 8 e ... Değer dıyorsanız Neden? Farklar Neler olacak? Oyunlarda vss etkısı olacak mı? Win 7 de kullanımlarımızla alıskanlıklarımızla fark olacak mı? Hangısı PC de daha fazla yer kaplıyor? (HDD) hangısı daha performanslı? Vss vs
Bahsettıgım Win 8 bu :Bu arada cihazı ilk aldıgımda Win 8 hedıyelıydı vatanda ve daha cıhazı 1 saat kullanmadan Win 7 yuklemıstım :D
Pc : Lenovo Z 580
Sistem Özellıklerı : 8gb Ram, Core i5, Nvidia GForce 635m ... -
Bence win 7 64 bit
-
Hangisini seçersen seç, aklın seçmediğinde kalacak..
-
r10aldinho bunu yazdı
Bence win 7 64 bit
Walla şuanda şu lınklerde kaldım TBT den Yorumları beklıyorum :D
Windows 7 Ultimate SP1 TR Ocak 2014 Güncel iNDiR
Windows 8.1 Türkçe Tüm Sürümler Ocak 2014 Güncel Program İndir -
8.1 pro x64 akar, win7 bakar, xp ağlar. Kısaca budur.
-
pesimistzombie bunu yazdı
8.1 pro x64 akar, win7 bakar, xp ağlar. Kısaca budur.
:) Amma uyumlu olmuş ya :)
-
4 Gb ram 1 gb ekran kartlı i5 laptopumda win7 x64 kullanırken eşek gibi kasma vardı açılışı kapanışı vs olsun geçişleri berbattı.Win 8.1 x64 geçiş yaptım aynen şunu hissettim şahinden inip enzoya binmiş gibi ..
Schwarz tarafından 30/Mar/14 18:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdı
4 Gb ram 1 gb ekran kartlı i5 laptopumda win7 x64 kullanırken eşek gibi kasma vardı açılışı kapanışı vs olsun geçişleri berbattı.Win 8.1 x64 geçiş yaptım aynen şunu hissettim şahinden enzoya binmiş gibi ..
Hocam şu 8.1 i win7 gibi kullanabılıyormyuuz masaustunu falan?
-
Hocam Windows 8.1 Pro 64Bit öneririm,pc'ne uyumluluk sorunu yoksa fakat şöylede bişey var birçok kullanıcıyı memnun etmedi açıkçası.
Edit:Ve benim fikrim microsoft bu sistemi temalarla süslenebilecek bir duruma getirseydi 7 ölmüştü eminim birçok kullanıcı sadelikten hoşlanmıyor.Window8 -W7 kadar özelleştirilebilir bir sistem değil.
baba3232 tarafından 30/Mar/14 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
JiggSaw bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
4 Gb ram 1 gb ekran kartlı i5 laptopumda win7 x64 kullanırken eşek gibi kasma vardı açılışı kapanışı vs olsun geçişleri berbattı.Win 8.1 x64 geçiş yaptım aynen şunu hissettim şahinden enzoya binmiş gibi ..
Hocam şu 8.1 i win7 gibi kullanabılıyormyuuz masaustunu falan?
Normal işte başlatı falan yok aslında gerekde yok sağa kaydır mouse'yi arama kısmına yaz arayacağın şeyi gelsin
-
@JiggSaw
- 8.1 x64 kur
- masaüstü gösterme kısmına gel sağ tıkla aero peek özelliğini aktif et
- geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla özelliklerinden silmeden onay kutusunu gösteri aktif et
- görev çubuğuna sağ tıkla özelliklere gir gezinti sekmesine geç * oturum açtığımda masaüstüne git, * başlangıç ekranımda masaüstü arkaplanını göster seçili olsun (windowsu etkinleştirmeden bu seçenek seçilmez)
- ses ayarlarına gir geri dönüşüm kutusu silme işlemi için sesi ayarla açık gelmiyor o
hepsi bu kadar. win7 gibi kullanabilirsin. tek sıkıntın başlat kısmı ve kapat/restart olayın sıkıntılı olur ancak alışırsın. Windows etkinleştirmek için mydigitallife forumlarından kms piconun son sürümünü indir kur hayırlı olsun.