Windows 7 64Bit Php Çalıştıramama
-
Ben de windows 7 64 bit üzerinde xampp kullanıyorum sorun yok. 80 portunu kullanan başka bir program olabilir belki.
-
Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba hocalar Sorun şu Hiçbir şekilde locakhostta Dosya çalıştıramıyorum Wmap server Denedim Appserv denedim tek tek kurdum Yine olmadı Nedenini Anlamadım Acaba başına Gelmiş biri varmı yada Daha farklı Bir şekilde kurma imkanım varmı ? App serv kurdumda apachi start failled deyip 30 sn içinde kapatıyor Bu olay dos ekranında oluyor .
Yardımlar İçin Şimdiden Teşekkürler.
-----------------------------appserv altinda www adindaki klasöre kopyalamanı tawsiye ederim. apachi wardir sanırım. kolay qelsin.
-
%
-
DarkSkull bunu yazdı:
Ben de windows 7 64 bit üzerinde xampp kullanıyorum sorun yok. 80 portunu kullanan başka bir program olabilir belki.
-----------------------------Ben yapamadım :) Diğer hizmetler çalışmasına rağmen php server başlatılamıyor. Sanal xp'te çalıştırıyorum :)
@Kazekage Hacı xampp kullanırken windowstaki IIS php server ile çakışıyor. IIS aktifse kapatınca düzelir.
-
Ya Sorunu Hala çözemedim Sadece 1 kere php çalıştı ondada Görev Yöneticisinden Çoğunu kapatıp denedim hangisi Engelliyor anlamadım Active Portsda çalışmıor kapat hatası verior :s
-
APPSERV Kullan Çok Sağlam ben hem asp hem php çalıştıyorum iyi de :)
-
xammp kullan,
bende de w7 x64 var. sorunsuz çalışıyor.
localhost falanda rahat. hatta kendime subdomain bile ayırdım. rahatça dışrdanda bağlanabiliyorum.
-
PHPTriad'ı dene.
-
FoKMaN bunu yazdı:
xammp kullan,
bende de w7 x64 var. sorunsuz çalışıyor.
localhost falanda rahat. hatta kendime subdomain bile ayırdım. rahatça dışrdanda bağlanabiliyorum.
-----------------------------Bencede xampp sorun çıkarmaz