Windows 7 Aktivasyon?
-
bende olmadı la yemedi..
ya ben güncellemeleri kapatiyorum aradan zaman geçiyor tekrar aktivasyon ekranı gelio ne iş la?
-
aktivasyona kesin çözüm:
en yakın avmye bie not defteriyle gidilir.
pahalı bi laptop göze kestirilir.kaldırılır altındaki key not alınır eve gelini mutlu olunu benim ruhuma fatihalar saydırılır
-
bu aktivasyon sorunu deil her bilgisayarda olmuyor mesela orbit benim bilgisayarımda olurken bi arkadaşımın bilgisayarı kabul etmiyor. sadece orbit loader biliyorum ben
-
Yahu ben orijinal gibi kullanıyorum ilk kurduğumda ilaçlamıştım ondan sonra hiç bi sorun çıkmadı :) tüm güncellemelerde yapılı
-
chew-wga ile win 7yi crackledik aktifleştirildi olarak gözüküyor aktifleştirdik ama ara sıra yine orjinal windows kullanmiyorsunuz diye pencere cikip duruyo ? onu nasıl hallederiz bilgisayarim sağtiklaip özellikler dediğimde aktifleştirildi yaziyor sağda da orjnl win sembolü war.
-
bende arkadastan vın7 yukseltme cd sı ıle vın 7 dı yapıcam bende de sorun yapar mı
-
ZodoR bunu yazdı:
-----------------------------
aynı sorun bendede var 20 gün kaldı. Bütün proğramları denedim olmadı. 20 gün sonra ne oluyor bilen varmı :)
-----------------------------2 aydır kaçak kullanıyorum :D bi şey olduğu yok, kafana takmadan rahat rahat kullan arkadaşım