Windows 7 Aktivasyon?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

bende olmadı la yemedi..

ya ben güncellemeleri kapatiyorum aradan zaman geçiyor tekrar aktivasyon ekranı gelio ne iş la?

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

aktivasyona kesin çözüm:

en yakın avmye bie not defteriyle gidilir.

pahalı bi laptop göze kestirilir.kaldırılır altındaki key not alınır eve gelini mutlu olunu benim ruhuma fatihalar saydırılır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

bu aktivasyon sorunu deil her bilgisayarda olmuyor mesela orbit benim bilgisayarımda olurken bi arkadaşımın bilgisayarı kabul etmiyor. sadece orbit loader biliyorum ben

#karipçin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yahu ben orijinal gibi kullanıyorum ilk kurduğumda ilaçlamıştım ondan sonra hiç bi sorun çıkmadı :) tüm güncellemelerde yapılı

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

chew-wga ile win 7yi crackledik aktifleştirildi olarak gözüküyor  aktifleştirdik ama ara sıra yine orjinal windows kullanmiyorsunuz diye pencere cikip duruyo ? onu nasıl hallederiz bilgisayarim sağtiklaip özellikler dediğimde aktifleştirildi yaziyor sağda da orjnl win sembolü war.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek

bende arkadastan vın7 yukseltme cd sı ıle vın 7 dı yapıcam bende de sorun yapar mı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

ZodoR bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı sorun bendede var 20 gün kaldı. Bütün proğramları denedim olmadı. 20 gün sonra ne oluyor bilen varmı :)

-----------------------------

2 aydır kaçak kullanıyorum :D bi şey olduğu yok, kafana takmadan rahat rahat kullan arkadaşım

Toplam Hit: 3124 Toplam Mesaj: 18