folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 De Görülen Şu Saçma Sorunu Çözebilecek Varmı ?

Windows 7 De Görülen Şu Saçma Sorunu Çözebilecek Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar anca yazma fırsatım oldu dediklerinizi denedim işe yaramadı kaspersky pure yükledim tarattım bişey bulmadı mouse ve klavye'nin programı var arka planda çalışan logitech ondan olurmu bilmiyorum akşama deneyecem gerekirse tekrar format atarım işletim sisteminden kaynaklanan birşeyimi bilmiyorum Bana Windows 7 için güvenli indirebileceğim bir yer önerirmisiniz ? Ve bunun yanında loader programı hangi versiyonu önerirsiniz çok fazla sürümü mevcut Teşekkürler.

hocam ya zamundadan indir yada şu adresten indirebilirsin dicektm ama oradada bulamadım bendeki sürümü :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en sağlamı en temizi burda.

http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    Saolun arkadaşlar teşekkürler indirip tekrar formatlarım Birde söyle bir durum var office 2010 kurulu onu full yapmak icin kullandığım eklenti vardı patch yaparken virüs programı bir işlem yakalamıştı acaba diyorum onun yüzündenmi oldu Formattan sonra sade bir şekilde kullanıcam bakalım olacakmı

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ekran kartıyla alakası yok ki problemin. tamamen yazılımsal sıkıntı. keşke almadan önce konuyu açaydın

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

ekran kartıyla alakası yok ki problemin. tamamen yazılımsal sıkıntı. keşke almadan önce konuyu açaydın

yok hocam ekran kartı yetersiz geliyordu oyunlarda değiştirmemin sebebi bir yandan bu :)

formatlayacaz bakalım

şu office 2010 kurduktan sonra "Office 2010 Toolkit" programını çalıştırarak full versiyonunu elde ettiğim sırada eset smart security 5 virüs yakaladı ve sildim ama işlemini tamamladı aklımda kalan tek soru işareti o var ondan bulaşma ihtimali olurmu diye düşünüyorum

hariciyi bile tarattım kaspersky pure ile bişey bulmadı

bu arada taratırken gizli olan dosyaları açmak bişey değiştirirmi ? virüslerin bulunması açısından ?

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 2130 Toplam Mesaj: 16