Windows 7 Derken Şimdide Windows Strata Nedir Bu Ya
-
su acıklamadan sonra bence wın7 de vısta gıbı gecıs ve yuksek kar amaclı bır urun olarak cıkacak daha yenı cıkmıs bır ısletım sıstemı oturmadan sen yenısını surumeye baska bır urun ustunde calısmakta oldugunu soyluyorsa ben wın7 nınde fazla omurlu ve hos bır sıstem olmadıgını dusunurum...
-
niye xp den şaşmıyalım ya koç gibi işletim sistemi vista hiç mavi ekran verdiğini görmedim
-
Vista, XP'ye göre çok daha sağlam kabuk temeli olan bir işletim sistemidir. Düzenli ve düzgün bir Donanım ile sağlıklı calişir.
s3v3n İşletim sistemi yani Vista'nın halefi olacak sistem WindowsSEVEN ise sizin dediğiniz gibi basit Vista'nın kırıtık kodlanmış ve görsellik olarak değiştirilmiş hali değildir. Bu kadar basit düşünmeyelim canlar. Herifler yapıyorsa değiştiriyorlar. Buna inanmak için bekleyin ve görün derim. Bi de sizin kullanım tarzınız mühim olan. Xkişisi oyun için kullanır beklediğini alamaz, Y kişisi sistem için kullanır performans ve güvenliğini alır. Vista XP'den daha güvenlidir. 7'de öyle olacak. 7'den sonrası da planlanıyor ama bu geçişler o kadar basit şeyler değil. Çok zaman alır. Sadece adını duyarızş....
-
adi herifler açılırken makina kasa kasa bi hal oluyo artık vistayla açmıyorum.. linuxa geçse çoğunluk artık makinalarda öyle gelir xpyi kuran da gene kurar makina alıyosun yazılıma verdiğin paraya bak yazık..
-
this
is
startaaaa!