folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Derken Şimdide Windows Strata Nedir Bu Ya

Windows 7 Derken Şimdide Windows Strata Nedir Bu Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    su acıklamadan sonra bence wın7 de vısta gıbı gecıs ve yuksek kar amaclı bır urun olarak cıkacak daha yenı cıkmıs bır ısletım sıstemı oturmadan sen yenısını surumeye baska bır urun ustunde calısmakta oldugunu soyluyorsa ben wın7 nınde fazla omurlu ve hos bır sıstem olmadıgını dusunurum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    niye xp den şaşmıyalım ya koç gibi işletim sistemi vista hiç mavi ekran verdiğini görmedim

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Vista, XP'ye göre çok daha sağlam kabuk temeli olan bir işletim sistemidir. Düzenli ve düzgün bir Donanım ile sağlıklı calişir.

s3v3n İşletim sistemi yani Vista'nın halefi olacak sistem WindowsSEVEN ise sizin dediğiniz gibi basit Vista'nın kırıtık kodlanmış ve görsellik olarak değiştirilmiş hali değildir. Bu kadar basit düşünmeyelim canlar. Herifler yapıyorsa değiştiriyorlar. Buna inanmak için bekleyin ve görün derim. Bi de sizin kullanım tarzınız mühim olan. Xkişisi oyun için kullanır beklediğini alamaz, Y kişisi sistem için kullanır performans ve güvenliğini alır. Vista XP'den daha güvenlidir. 7'de öyle olacak. 7'den sonrası da planlanıyor ama bu geçişler o kadar basit şeyler değil. Çok zaman alır. Sadece adını duyarızş....

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    adi herifler açılırken makina kasa kasa bi hal oluyo artık vistayla açmıyorum.. linuxa geçse çoğunluk artık makinalarda öyle gelir xpyi kuran da gene kurar makina alıyosun yazılıma verdiğin paraya bak yazık..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

this

is

startaaaa!

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 2245 Toplam Mesaj: 16