folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows 7 Driver Sorunu

Windows 7 Driver Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

Ben bu gibi durumda driverpack solution lite indiriyorum. Uzman kipinden dikkatlice uygulamaları, programları, driverları seçersem sorunla karşılaşmıyorum. Sadece bir kere tekrardan yüklemek zorunda kaldım windows 7 yi onda da yanlışklıkla kolay modu seçtim kafasına göre opera norton gibi programları yüklemişti.

Manuel olarak yapıcam diyorsan aygıt yöneticisinden tanımlanmayan donanımının Hardware ID yani Donanım kimliğini alarak devid.info ya da google da aratarak sürücüleri kurmayı deneyebilirsin.

Hocam devid.info dan buldum ancak indirme linkini bulamadım :))) Sen indirebiliyorsan ben sana kodu atsam olurmu :))

Paylaş ya da PM den at bakalım. Hatırlatmamda fayda var yeni donanımların windows 7 sürücü desteği olmaz. Eskiye dönük sürücü geliştirilmez.

Son çare olarak, driverpack solution lite da Uzman kipinde aç dene. 

PCI\VEN_10EC&DEV_D723&SUBSYS_8319103C&REV_00  donanım kimliği bu.Hocam normalde tanımış görünüyor ancak girmiyor anlamadım bn.Olmazsa diğerini yapacam hocam saolsn

https://drp.su/tr/hwids/PCI%5CVEN_10EC%26DEV_D723%26SUBSYS_8319103C?os=windows-7-x64

Şunu bir dene. Yalnız yüklemeden aygıt yöneticisinden kaldır sonra yükle sürücüyü.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

Ben bu gibi durumda driverpack solution lite indiriyorum. Uzman kipinden dikkatlice uygulamaları, programları, driverları seçersem sorunla karşılaşmıyorum. Sadece bir kere tekrardan yüklemek zorunda kaldım windows 7 yi onda da yanlışklıkla kolay modu seçtim kafasına göre opera norton gibi programları yüklemişti.

Manuel olarak yapıcam diyorsan aygıt yöneticisinden tanımlanmayan donanımının Hardware ID yani Donanım kimliğini alarak devid.info ya da google da aratarak sürücüleri kurmayı deneyebilirsin.

Hocam devid.info dan buldum ancak indirme linkini bulamadım :))) Sen indirebiliyorsan ben sana kodu atsam olurmu :))

Paylaş ya da PM den at bakalım. Hatırlatmamda fayda var yeni donanımların windows 7 sürücü desteği olmaz. Eskiye dönük sürücü geliştirilmez.

PCI\VEN_10EC&DEV_D723&SUBSYS_8319103C&REV_00  donanım kimliği bu.Hocam normalde tanımış görünüyor ancak girmiyor anlamadım bn.Olmazsa diğerini yapacam hocam saolsn

https://drp.su/tr/hwids/PCI%5CVEN_10EC%26DEV_D723%26SUBSYS_8319103C?os=windows-7-x64

Şunu bir dene. Yalnız yüklemeden aygıt yöneticisinden kaldır sonra yükle sürücüyü.

Olmadı hocam yaaa.Yüklüyor yüklendi diyor ama çalışmıyor :>)))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

Olmadı hocam yaaa.Yüklüyor yüklendi diyor ama çalışmıyor :>)))

Acaba birçok sürücüyü kaldırıp yükleme yaptığından bir sıkıntı mı oluştu acaba ? başka bilinmiyen aygıt var mı ? chipset gibi sürücüler önden yüklenmesi gerekebiliyor bazen.

Safe mode da gir kaldır tekrar yükle. Bu arada bazen wifi switch felan varsa ondan da olabilir ona da bir bak :)

Bu adımlarda olmuyorsa son çare win 7 temiz kurulum sonrası windows update hepsini aldıktan sonra driverpack solution lite ile sürücüleri yüklerdim. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    abdullahazad bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Windows 8.1 denedin mi ?

evet evet bende bunu yazmak için girdim konuya. bende bilgisayarımda win7 ve win10 denedim ama anlam veremediğim bi yavaşlık vardı, win8.1 yükleyince gözle görülür bi değişim bi hızlılık oldu. neden win8.1 denedin diye sorma tamamen tesadüfen oldu (: işte win7 ve win10 yavaştı başka sistem düşünüyordum vistaya bile geri dönmeyi düşündüm, bide win8.1 deneyim dedim oda usb'le atıyordum hep formatı bişey oldu usbyi açılışta görmemeye başladı, iyiki bilgisayarımda dvdrw var ondan böyle rahat deneyebiliyorum (;

korsan windows kullanip kul hakkı yemeye utanmıyor musun?

tabiki utanırımda herkes bi şekilde ilk bilgisayarı alırken bi şekilde windows içinde para ödenmiyor mu? benim ilk bilgisayarım "windows me" idi daha alırken mutlaka windows ücretide ödenmiş olmalı çünkü bilgisayar kasasının yan tarafına yapıştırılan seri numarası windows serial no falan olduğu kağıt vardı ondan vardı. yani ben en sonunda microsofta windows için ücretini ödemişim. herkeste bi yerden ödemiştir. 

ve herşey bi yana windows ücreti ne kadar bilmiyorum ama baya bi pahalıydı hemde baya bi pahalı. uygun seviyelere çeksinler herkes alır neden almasın?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1694 Toplam Mesaj: 15
hp driver sorun