Windows 7 Kelimesinde İlk Sayfadayım
-
Uzun zamandır severek yazdığım bir blog var arkadaşlar.Aldığı hitten hiç memnun olmasamda bugün "Windows 7" kelimesinde ilk sayfada çıktığımı farkettim.Son sırada da olsam bu kelimede ilk sayfada çıkmak benim için çok büyük bir olay..

Seo'dan fazla anlamam.Bu kelimeye özellikle yoğunlaşmadım.Hedefeim ilk sırada olmak.Bu yüzden "Windows 7" kelimesine nasıl seo yapıp sıramı arttırabilirim ? Hem paylaşmak hem danışmak istedim.
-
Hocam microsoftu geçmek birazcık zorlar sanki :| gel vazgeç bu sevdadan ilk sayfada çıkmak büyük bişey o kelime için..
-
Ya bill ya ben hocam :)
-
Bende cs plugin`de 1. yim hıh :)
Hoca 1. olman çok zor, ama sıran iyi gerçekten
-
ben biliyom la o blogu. seninmiydi. removewat indirmiştim ordan. allah razı olsun :D:D
edüt: csplugin.com seninmi colin? :D
-
orada geçilecek pek site yok hocam yerini korusan kafi, zaten hitin belini kırarsın böyle devam ederse
-
böle bi projeye el atsam ii olck x)
-
backlink al, dofollow bloglara yorum yaparak link kas fayadası olur diye düşünüyorum ;)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
ben biliyom la o blogu. seninmiydi. removewat indirmiştim ordan. allah razı olsun :D:D
-----------------------------evet
-
bende 3 değilsin gmail hesabınla giriş yapmışsın sanırım o yüzden öyle görüyorsun
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------ben biliyom la o blogu. seninmiydi. removewat indirmiştim ordan. allah razı olsun :D:D
Eywallah kardeşim teşekkürler. SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------orada geçilecek pek site yok hocam yerini korusan kafi, zaten hitin belini kırarsın böyle devam ederse
platinmarket ile cnet var mesela hocam.