Windows 7 Nin Ekran Görüntüler
-
tmm ii güselde bokunu çıkarmşlar yaw bunee :S
-
Resimler Sahte dikkatinizi çekerim arkadaşın dediği gibi firefox olan resimde roketdock programı var bu program asla bir legal microsoft işletim sisteminin içinde barınamaz soradan yüklenebilir
windows belki 7adlı yeni bir işletim sistemi yapıyor ama o gördüklerinizin hepsi kurmaca işletim sistemi bundan çok daha farkı olacaktır
bu arada ileride pc me yeni bir harddisk aldığımda 2adet işletim sistemi kullanmayı planlıyorum XP ve Linux wista için gerçekten hala erken bir çok oyun hala vistada çalıştırıramıyor : (
-
Herşeyi geçelim Operadanmı kaynaklanıyr bilemem ama içine etmişin sayfanın yan yana bi ton resim destan gibi soldan saga :S
-
Windows 98 Rulez ;)
Bu arada forumun içine etmişsin sağdan sola soldan sağa bulmaca gibi olmuş forum
-
4ver WinNt Xp !
-
bana da bu işletim sistemi fake gibi geldi.ama grafikler gerçekten güzel.bi de resimleri yan yana deil de alt alta koysaydı daha güzel olurdu :D valla benim bilgisayar windows 7 yi de çalıştırır 8 i de 9 u da :P
bu işletim sistemi çıktığında birçok bilgisayar upgrade gereksinimi duyacak gibime geliyor
-
Tamamen mac'in işletim sistemini kopyala yapıştır yapıyor bu windows.Hırsızlar.
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------bana da bu işletim sistemi fake gibi geldi.ama grafikler gerçekten güzel.bi de resimleri yan yana deil de alt alta koysaydı daha güzel olurdu :D valla benim bilgisayar windows 7 yi de çalıştırır 8 i de 9 u da :P
bu işletim sistemi çıktığında birçok bilgisayar upgrade gereksinimi duyacak gibime geliyor
-----------------------------resimler sahte o gördüğünüz eklentiler kurularak başka bir işletim sistemi nin üzeri değiştirilmesi
-
Bu resimlerin tamamı dahil hiçbirinin Windows 7 ile alakası yok tamamı vista üzerine tema giydirilip internete yayinlanmış görüntüler.. Nerden biliyorsun dicekseniz.. Microsoft Zaten Web sitesinde Windows 7 ye ait ilk görüntüleri gösterdi ve belli sayıdaki beta testerina ilk deneme sistemini yolladı.. (: Görüntülere bakılırsa Vistadan pek görüntü olarak farkı yok denetim masasi ve belgelerim bölümü dışında ama içerik ve yaninda gelcek baya bi yazılım var gibi görünüyor.. Neyse bakallım çıkınca betası falan bizde bakarız..