folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windows 7 Nin Ekran Görüntüler

Windows 7 Nin Ekran Görüntüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

tmm ii güselde bokunu çıkarmşlar yaw bunee :S

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Resimler Sahte dikkatinizi çekerim arkadaşın dediği gibi firefox olan resimde roketdock programı var bu program asla bir legal microsoft işletim sisteminin içinde barınamaz soradan yüklenebilir

windows belki 7adlı yeni bir işletim sistemi yapıyor ama o gördüklerinizin hepsi kurmaca işletim sistemi bundan çok daha farkı olacaktır 

bu arada ileride pc me yeni bir harddisk aldığımda 2adet işletim sistemi kullanmayı planlıyorum XP ve Linux  wista için gerçekten hala erken bir çok oyun hala vistada çalıştırıramıyor : (  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Herşeyi geçelim Operadanmı kaynaklanıyr bilemem ama içine etmişin sayfanın yan yana bi ton resim destan gibi soldan saga :S

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Windows 98 Rulez ;)

Bu arada forumun içine etmişsin sağdan sola soldan sağa bulmaca gibi olmuş forum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

4ver WinNt Xp !

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

bana da bu işletim sistemi fake gibi geldi.ama grafikler gerçekten güzel.bi de resimleri yan yana deil de alt alta koysaydı daha güzel olurdu :D valla benim bilgisayar windows 7 yi de çalıştırır 8 i de 9 u da :P

bu işletim sistemi çıktığında birçok bilgisayar upgrade gereksinimi duyacak gibime geliyor

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamamen mac'in işletim sistemini kopyala yapıştır yapıyor bu windows.Hırsızlar.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı:
    -----------------------------

bana da bu işletim sistemi fake gibi geldi.ama grafikler gerçekten güzel.bi de resimleri yan yana deil de alt alta koysaydı daha güzel olurdu :D valla benim bilgisayar windows 7 yi de çalıştırır 8 i de 9 u da :P

bu işletim sistemi çıktığında birçok bilgisayar upgrade gereksinimi duyacak gibime geliyor

-----------------------------

resimler sahte o gördüğünüz eklentiler kurularak başka bir işletim sistemi nin üzeri değiştirilmesi  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Bu resimlerin tamamı dahil hiçbirinin Windows 7 ile alakası yok  tamamı vista üzerine tema giydirilip internete yayinlanmış görüntüler.. Nerden biliyorsun dicekseniz.. Microsoft Zaten Web sitesinde Windows 7 ye ait ilk görüntüleri gösterdi ve belli sayıdaki beta testerina ilk deneme sistemini yolladı.. (: Görüntülere bakılırsa Vistadan pek görüntü olarak farkı yok denetim masasi ve belgelerim bölümü dışında ama içerik ve yaninda gelcek baya bi yazılım var gibi görünüyor.. Neyse bakallım çıkınca betası falan bizde bakarız..

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
Toplam Hit: 2228 Toplam Mesaj: 20