Windows 7 Oturum Açma Şifresi Unutmuş
-
İyi günler arakdaşlar benim bi tanıdığım windows 7 kullanıyor ve oturum açma şifresini unutmuş bana nasıl açabiliriz diye sordu bende bi araştırıyım yarın dönerim abi dedim ...
Aklıma ilk gelen yöntem F8 ile bilgisayarı güvenli modda açıp adminastratör ile giriş yapıp diğer kullanıcıyı silmek veya şifresini değiştirmek, bu yöntem işe yararmı veya başka bir çözüm yolu söyliyebilecek olan arkadaşlar varmı ?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
-
Tek çözüm şifreyi hatırlamak. Birkaç gün aklına gelebilecek her türlü şeyi denesin. Olmazsa mecburen format. Bu olaydan ders alıp şifreleri veya hatırlamak için ipuçlarını bir yere yazsın.
-
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Şurayı bi dene bakalım ?
-
Onuda indiriyorum hocam teşekkürler, deniyeceğim ... arkadaşın dediği gibi unutmasaymış
-
house bunu yazdı:
-----------------------------Onuda indiriyorum hocam teşekkürler, deniyeceğim ... arkadaşın dediği gibi unutmasaymış
-----------------------------
Bu halleder sanırsam hocam.. Olsun dalgınlık işte =) -
yazık ona. ubuntu live cd ile falan dosyalarını başka yere kopyalasın sonra format atsın artık.
-
xp'de ctrl+alt+del yaptığında sayfa açılıyodu oraya ıd:administrator pasw:password yazdığında giriş yapıyordun ama windows 7'de bu yok herhalde :D
-
OveRTaX bunu yazdı:
xp'de ctrl+alt+del yaptığında sayfa açılıyodu oraya ıd:administrator pasw:password yazdığında giriş yapıyordun ama windows 7'de bu yok herhalde :D
-----------------------------vista gelene kadar hepsinde güvenli kipte grip şifreyi değiştirebiliyoduk. eski şifreyi sormuyodu güvenli kipte. vista ve sonrasında uyandılar.
-
Prometheus bunu yazdı:
yazık ona. ubuntu live cd ile falan dosyalarını başka yere kopyalasın sonra format atsın artık.
-----------------------------win7 de şifrelenmiş kullanıcıların verilerine erişemiyorsun.
C:\Users kısmına yani. Asıl önemli kısım orası
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------win7 de şifrelenmiş kullanıcıların verilerine erişemiyorsun.
C:\Users kısmına yani. Asıl önemli kısım orası
cd veya usb bellek üzerinden slax linux ile dene her yere girebiliyor.. -
pc masaüstü ise HDD yı tak baska pcye al C dekı yedeklerı bas formatı gıtsın en kısa ve etkılı yontem :D