Windows 7 Program Simgelerinin Kaybolması
-
Win7 de programların masaüstündeki kısayollarını silince başlattaki program listeleri, programı açtığımda explorerda da aynı sorun oluyor.Program simgesi yerine görünen şey ise bu simge;

-
arada bir bende de oluyor mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum
-
başka fikri olan yok mu yav :| ayazda kalan kıç gibi oldum :/
-
kardeş taskbardaki simgeleri masaüstündeki kısayollardan oraya eklemiş olmayasın ?
-
Anlayamadığım neden isminin en üsteki belgelerim klasörünü üstündeki ismini çizmişsin.
Araç çubuğundamı simgeleri görünmüyor yoksa masa üstün de de mi görünmüyor. Yetkilendirme den olabilirmi simge dosyasının yetki vermemesinden kaynaklanmasın mesela ben video divx film izleyecem açmıyor codek falan yok diyor yetkilendşirmeden kullanıcı adıma tam yetki verince açabiliyorum.
-
mstraker bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş taskbardaki simgeleri masaüstündeki kısayollardan oraya eklemiş olmayasın ?
-----------------------------evet hocam öyle ama program filestaki, programların simge durumuda aynı :|
x-files bunu yazdı:
Anlayamadığım neden isminin en üsteki belgelerim klasörünü üstündeki ismini çizmişsin.
Araç çubuğundamı simgeleri görünmüyor yoksa masa üstün de de mi görünmüyor. Yetkilendirme den olabilirmi simge dosyasının yetki vermemesinden kaynaklanmasın mesela ben video divx film izleyecem açmıyor codek falan yok diyor yetkilendşirmeden kullanıcı adıma tam yetki verince açabiliyorum.
-----------------------------belgelerim konusunda= orda ismim tam yazıyordu internette gizliliğe önem vermek lazım :)
söylediğin şeyide deneyecem
-
Barış ekin :D zaten herkese açık :))
-
konuyla alakası yok ama masaustu arka planını upload etsene:)
-
O kısayolu kaldırıp tekrar kurdğun zaman da yine gidiyor mu?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Barış ekin :D zaten herkese açık :))
-----------------------------soyadımı söylemiyorum ama bebişim :D
-
Caliber bunu yazdı:
O kısayolu kaldırıp tekrar kurdğun zaman da yine gidiyor mu?
-----------------------------program filestaki klasöründe de simge yok programların