Windows 7 Seriali Satan Varmı (Ucuza)
-
Gençler win 7 home basic kullanıyorum ultimate yapmak için lisans anahtarı olan var mı? ya da kolay yoldan (ör:formatsız) nasıl ultimate yapabilirim?
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------
atıyım loaderi oto serial cakıyo ugrasma bide para vercen madem para vercen loaderi atıyım sende bana 20 tl ver :D ögrenci harçlıgı sigara param cıkmıs olur en azından hocam :D
-----------------------------sigarayı bırak hocam öğrenciysen :)
(tamam sövebilirsin :p ) -
söyle bişey buldum denenmiş diyolar. ben şu an denedim kabul etti kodu. yükseltiyor :) inş bi sakatlık çıkmaz
edit: linki koymamışım :S http://www.filesonic.com/file/1155636464/Windows_7_Formatsız_Sürüm_Yükseltme-Upgrade.rar
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------anakara bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------win7 loader war hocam kendisi serial atıyo :D istersen pm at ;)
patch yazılımları haricinde uygun fiyata direk serialle entinleştirme yapmak istiyorum ben
-----------------------------Güzelmiş 10-15$'a adamda Loaderin verdigi serialleri satıyo illa 10-15$a dürttüklenicem diyosun :D
-----------------------------Sen bizim forumdan olmasan sana en orjinalinden keyleri satardım da neyse:D
-
joe_black bunu yazdı:
söyle bişey buldum denenmiş diyolar. ben şu an denedim kabul etti kodu. yükseltiyor :) inş bi sakatlık çıkmaz
edit: linki koymamışım :S http://www.filesonic.com/file/1155636464/Windows_7_Formatsız_Sürüm_Yükseltme-Upgrade.rar
-----------------------------mesajı atar atmaz yükseltmeye başladım. şu an tamamlandı 10 numara oldu :) tavsiye ederim
-
nekadar 7 ultimate orjinali birtane var..anlaşalım..
-
hocam home profesynel ıstersen kendımınkını gondereyım 25 tl gonder yeterkendım kullanmıyorum zaten. ultimate kullanıyorm
-
bu aralar format atacam şu loader bi buraya kitleyin ya temiz olanını sağda solda trojenli şeyleri çekmeyelim...
-
bahsettiği sanırım serial + lisans yapışkan zımbırtısı olabilir..
-
hocam windows 7 home versiyonu var serial istersen pm atman yeterli