Windows 7 Tam Denetim Nasıl Yapılır.
-
my4 bunu yazdıJubei bunu yazdı
ulem beceremedim niyeyse ?

hocam ukalalık gibi yapmış olmayayım . direk .reg olarak mı kaydettin a.reg olarak kaydet bakalım belki öyle olur .
Yok yahu niye ukalalık olsun ? bin bilsende bir bilene danış diye boşuna dememişler.
Bu arada test edildi onaylandı ama olmadı :) -
Jubei bunu yazdıDaft bunu yazdı
iki gıdım bişi yazaydın çok cool olmuş :)programı indiriyorsun, tam yetki almak istediğin klasörü seçiyorsun
-
Daft bunu yazdıJubei bunu yazdıDaft bunu yazdı
iki gıdım bişi yazaydın çok cool olmuş :)programı indiriyorsun, tam yetki almak istediğin klasörü seçiyorsun
Eyvallah,aynen dediğin gibi yaptım anacak başta da belirttim sileceğim dosya adedi 9033 adet :)
-
Jubei bunu yazdıDaft bunu yazdıJubei bunu yazdıDaft bunu yazdı
Eyvallah,aynen dediğin gibi yaptım anacak başta da belirttim sileceğim dosya adedi 9033 adet :)
hepsini bir klasöre topla ?
-
Daft bunu yazdıJubei bunu yazdıDaft bunu yazdıJubei bunu yazdıDaft bunu yazdı
hepsini bir klasöre topla ?
Onun içinde izin gerekiyor.
C:\Windows\winsxs klasörü içinde bir çok amd klasörü göreceksin ve silmeye kalktığında tek tek yetki alman gerekiyor. -
Live linux cd si ile acip silmeyi dene bide.....
-
mclaren bunu yazdı
Live linux cd si ile acip silmeyi dene bide.....
aklıma şeyi getirdi.
içinde ERD Commander olan bir cd bul, sistemi onunla başlat, izin mizin dinlemiyor.