Windows 7 Ultimate Sp1 32 Bit Ocak Güncel 2012 Tek Link İndir
-
Aynı bu şekilde ellememiş olarak 64 bit olanı var mı acaba?
-
fileserve linli yokmu ya diğer yerlere baktım hep patlamış
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------indiremiyorum çok büyük vr partlarla uğraaşmak zor,varsa torrent rica edeyim...
-----------------------------3 part neden zor gelir bilmiyorum. 80 partlık oyunlar varken...
Neyse zamunda torrent ;
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Aynı bu şekilde ellememiş olarak 64 bit olanı var mı acaba?
----------------------------- -
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Aynı bu şekilde ellememiş olarak 64 bit olanı var mı acaba?
-----------------------------
-----------------------------daha önce paylaşılmıştı aratın bulursunuz....
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------indiremiyorum çok büyük vr partlarla uğraaşmak zor,varsa torrent rica edeyim...
-----------------------------3 part neden zor gelir bilmiyorum. 80 partlık oyunlar varken...
Neyse zamunda torrent ;
-----------------------------çok teşekkürler torrent için :D
-
32 mi yüklesek yoksa 64 mü ona karar veremedim hala
siz yinede varsa 64 lüğüde paylaşında
-
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ve hotfile olursa çok makbule geçer,
-
yabancı forumlar özellikle bir amerika forumunda rapid ve netload paylaşım isteniyor şaşırdım açıkçası.halbuki onlarda sallantıda bilememde.torrent de bulamadım veya varsa paylaşabilirmisiniz.
-
salı gününden sora Microsoft.Windows.7.Enterprise.x64/x86.SP1.Integrated.February.2012-BIE çıkar indirip kafanız rahat kurarsınız temiz iş yapıyorlar nede olsa scene grubu..