Windows 7 Ultimate Yavaşlık Sorunu
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Conquer bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Yavaşlamadan kastın ne? Bu sistem yavaşlamaz :) Hele ki win7 kullandıkça hızlanan bi işletim
Donmalar mı oluyor? Psu kaç watt?
Edit : ne kadar ram var? Markasını vs yazmışsında kaç gb?
-----------------------------4 gb yazmayı unutmuşum :) 500w cooler master gerçek psu.donma derken pat diye kalmıyo.arada hafif hafif takılıyor.mesela xp de ekran kartı driveri yüklemeden sayfayı aşşağı kaydırınca takılmalar oluyor ya onun biraz daha azı gibi :| umarım anlatabilmişimdir :)
-----------------------------ekran karti driverini win 7ye göre güncelle.sorunun cözülecegini düsünüyorum.
-----------------------------Mouse un scroll lock unda sıkıntıda olabilir. Sadece bir ihtimal. Benimki de şu an bozuk mesela 3 satır aşağıya indiriyorsa 1 satır yukarı çıkarıyor :D
-----------------------------mehter takımı gibi desene :) hocam catalsyt in win7 ultimate 64 bit son sürümü yüklü
-
kişiselleştirmeden windows 7 temel temasını seç aynı donmaları yaşıyorsan antivirüsü kaldır. Antivirüsü kaldırmana rağmen donmalar devam ediyorsa sistemi meşgul eden sürekli yazma okuma yapan birşeyler var mı kontrol et (torrent dışında) son olarak ısı değerlerini kontrol et ve torrenti tamamen kapatarak dene.
-
sorunu çözdüm gibi gibi.KIS 2011 331 gün kampanyalı lisanslıydı.şüphelendiğim dosyayı virustotal da tarattım.kaspersky gene bişey bulamadı geriye kalan çoğu antivirüs buldu :| bende yeni bi güvenlik sistemi oluşturayım dedim
Avira Personal
Comodo Firewall
A Squired
Threat Fire
Key Scrambler
Biraz fazla mı oldu ne :D
edit:birazdan yeniden başlatıp taratacam yeniden
-
kis i kaldır hocam boswer onu :)
-
chaigg bunu yazdı:
kis i kaldır hocam boswer onu :)
-----------------------------KIS e kafam girsin hocam :| media player home cinemaya bile pdm.keylogger deyip duruyodu mal
-
2011 halen beta
fanatiği olcagımdan deil
kiss 2010 yuklu o.b ekran kartı 1gb ram c2d işlemcili laptopum gayet performanslı ve hızlı çalısıyor
win 7 x64 bit yuklu