Windows 7 Yedekleme Alternatif
-
Selamlar , win7 içerisindeki sistem görüntüsünü yedekleme olayını deneyen çalışıp çalışmadığını bilen var mı? Şapa oturmak istemiyorum bir defa mybb forum scriptinde admin panelindeki yedeği kullanırken çalışmadıklarını(geriyükleme bölümünün olmadığını) görmek feci koymuştu.
Alternatif olarak ne tavsiye edersiniz? Nasıl kullanılır?
-
yukarı
-
upi up
-
işe bak ya format atacam ne google chrome backup ne de chrome password çalışıyo :|
-
sabah olmuş son bi kez daha uplasam belki bilen gören yazar..
-
acronis true image denedin mi yada norton ghost?
-
Win 7de isen kullanıcı adının içindeki appdata gizli klasörünü kopyala formatı çek kopyaladığın klasörü yenisi ile değiştir birçok ayarın eskisi gibinm olur. şifre id içinde ff4 de sync hizmeti var onu kullan chrome de de gmail ile birlikte sync hizmeti var onlatrı kullan
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Win 7de isen kullanıcı adının içindeki appdata gizli klasörünü kopyala formatı çek kopyaladığın klasörü yenisi ile değiştir birçok ayarın eskisi gibinm olur. şifre id içinde ff4 de sync hizmeti var onu kullan chrome de de gmail ile birlikte sync hizmeti var onlatrı kullan
-----------------------------şifreleri senkronize etmiyo sanırım chrome
Stargazer bunu yazdı:
acronis true image denedin mi yada norton ghost?
-----------------------------deneyenlerden öneri almak istediğim için denemedim hiç bi program
-
evet şifreleri etmiyo ikiside sadece kullanıcı adlarını ediyo.. Çok lazımsa aç şifreleri göster de Ekran ss al kaydet amk :D Beyin bedava yau :D
-
hocam şahsen acronisi kullanmışlığım var, gayet güzeldir ;)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
evet şifreleri etmiyo ikiside sadece kullanıcı adlarını ediyo.. Çok lazımsa aç şifreleri göster de Ekran ss al kaydet amk :D Beyin bedava yau :D
-----------------------------anasını satim, şifreleri tek tek veriyo topluca gösterse videoya bile alırım :D