Windows 7‘De Oyun Oynarken Monitör Kapanması
-
ısınmayla alakalı degil.. halen sorun yasıyorum ve sadece oyun oynarken oluyor..
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
ısınmayla alakalı degil.. halen sorun yasıyorum ve sadece oyun oynarken oluyor..
zaten aşırı ısınma oyun oynarken olur -
programla baktık hocam, yine alakalı degil diyorum. ki asırı ısınma olsa bilgisayar kendini bu sekilde korumaya almaz, sanmıyorum. bad sector taraması yapıyorum simdi.
-
sürücülerde çakışma olabilir ekran kartı sürücüsünü kaldır güncelle, olmadı diğer donanım sürücülerini tek tek kaldır dene
-
baska bir programla tekrar baktım sıcaklıklara. hic bir islem yapılmadıgında sıcaklık 65-70 arasında. cod 2 yi actım, 90 dereceyi gördü sıcaklık.
sistem :
i7 740Q & 6 gb ram & gt 335m 1 gb ekran kartı.
-
Andrei bunu yazdı:
baska bir programla tekrar baktım sıcaklıklara. hic bir islem yapılmadıgında sıcaklık 65-70 arasında. cod 2 yi actım, 90 dereceyi gördü sıcaklık.
sistem :
i7 740Q & 6 gb ram & gt 335m 1 gb ekran kartı.
-----------------------------laptop soğutucularından almalısın uzun süreli oynamak için
-
i7 işlemcili laptoplar çok enerji harcadığı için cok ısınıyor diye duydum sana belki komik gelecek ama oyunu aç buzdolabına koy bekle :D ciddiyim ama bu konuda sorunun en azından ısıdan alup olmadığını anlamış oluruz
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
i7 işlemcili laptoplar çok enerji harcadığı için cok ısınıyor diye duydum sana belki komik gelecek ama oyunu aç buzdolabına koy bekle :D ciddiyim ama bu konuda sorunun en azından ısıdan alup olmadığını anlamış oluruz
Kısa Devremi Yaptırıcan oğlum alete :D