folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Windows 7"Nin Çıkışı Şerefine Bedava 1 Yıllık Kaspersky,Norton,Panda Kaçırmayın!!

Windows 7"Nin Çıkışı Şerefine Bedava 1 Yıllık Kaspersky,Norton,Panda Kaçırmayın!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syn
    syn's avatar
    Erkek
    dbailey01@gmail.com biraz kullandık ama 10 tane daha olması lazım bu mailde

DrSyn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    15 oldu ve de devam ediyorum :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Helal ya bazı arkadaşların paylaştıkları maili sonuna kadar sömüren birden fazla key alan arkadaşlar yuh diorum sadeçe ...

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    harbi alıpda paylaşmıcaksanız insanlık edinde durdurun kendinizi nabıcaksınız 1 yıl kullanıp ardına 1 yıl ekliyemiosnz biliosnzdur umarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     Beyler bi tane host mail buldum 15 tane key alabiliorum yaklaşık arkadaşlarıma falan 8-9 key yolladım key isteyen arkadaşlar bi tane gmail mail adresi alıp yazsınlar bitinçeye kadar yollim.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Way nan yokmu isteyen ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    venom pm attım :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Venom88  pm attım hocam, sag olasin..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bi kişide bana verebilirmi key :D

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    3 adet pm çevaplandı umarım keyleriniz gelmişdir.

Toplam Hit: 17409 Toplam Mesaj: 96