Windows 8 Den Windows 7'Ye Dönüş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bir zamanlar wın98 den sonra çıkan ve henüz adı bile duyulmadan tarihe gömülen win 2000 gibi olacak anlaşılan

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı

bir zamanlar wın98 den sonra çıkan ve henüz adı bile duyulmadan tarihe gömülen win 2000 gibi olacak anlaşılan

ya da windows millenium gibi ya da vista felaketi gibi :) ama vistadan sonra çıkan win 7 imajı düzeltti. tahminimce microsoft win 8 i beta olarak

görüyor ve bir sonrak sistemi daha güzel ve performanslı planlıyor. websitelerine bakıyorum da azure teknolojisi hakim ve gayet hoş şeyler

görülüyor özellikle azure un yönetim panelini beğendim :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Linux Mint kullanıyorum kafam rahat takılıyorum :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

metro arayüz mü nedir hiç bir işe yaramaz.direkt masaüstüne giriyorum.Böyle olunca da win7 den pek bir farkı yok.Win 8 in win 7 den eksiği yok fazlası var ama bu fazlalıkların ne kadar kullanışlı olduğu tartışılır.Yeni pc almasam win 7 de devam ederdim.7 den 8 e geçmeyi gerektirecek aman aman bir yenilik yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

98 den XPye geçerken Milenyumu yemişlerdi. Xpden de Win7 arası Vista boktandı. Win8 sonrası cıkanı direk yüklemek lazım :). 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RunAway bunu yazdı

98 den XPye geçerken Milenyumu yemişlerdi. Xpden de Win7 arası Vista boktandı. Win8 sonrası cıkanı direk yüklemek lazım :). 

Toplam Hit: 7615 Toplam Mesaj: 27