Windows 8 Den Windows 7'Ye Dönüş
-
bir zamanlar wın98 den sonra çıkan ve henüz adı bile duyulmadan tarihe gömülen win 2000 gibi olacak anlaşılan
-
zigana bunu yazdı
bir zamanlar wın98 den sonra çıkan ve henüz adı bile duyulmadan tarihe gömülen win 2000 gibi olacak anlaşılan
ya da windows millenium gibi ya da vista felaketi gibi :) ama vistadan sonra çıkan win 7 imajı düzeltti. tahminimce microsoft win 8 i beta olarak
görüyor ve bir sonrak sistemi daha güzel ve performanslı planlıyor. websitelerine bakıyorum da azure teknolojisi hakim ve gayet hoş şeyler
görülüyor özellikle azure un yönetim panelini beğendim :)
-
Linux Mint kullanıyorum kafam rahat takılıyorum :))
-
metro arayüz mü nedir hiç bir işe yaramaz.direkt masaüstüne giriyorum.Böyle olunca da win7 den pek bir farkı yok.Win 8 in win 7 den eksiği yok fazlası var ama bu fazlalıkların ne kadar kullanışlı olduğu tartışılır.Yeni pc almasam win 7 de devam ederdim.7 den 8 e geçmeyi gerektirecek aman aman bir yenilik yok
-
98 den XPye geçerken Milenyumu yemişlerdi. Xpden de Win7 arası Vista boktandı. Win8 sonrası cıkanı direk yüklemek lazım :).
-
RunAway bunu yazdı
98 den XPye geçerken Milenyumu yemişlerdi. Xpden de Win7 arası Vista boktandı. Win8 sonrası cıkanı direk yüklemek lazım :).