Windows 8 İlleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya nereden bulaştıysam Windows 8 kurayım dedim. Dvd sürücüm olmadığı için yıllardır işletim sistemini usb ile kurarım. Önceden indirmiş olduğum Windows 8 RTM sürümünü bir tool ile usb'ye attım. 2 saat sürdüğü yetmezmiş gibi bir de kurulum sırasında eksik dosya hatası verdi. Bütün usb portlarını denedim hep aynı. Çoktan format da atmıştım. Neyseki Ubuntu kurulu olan laptop'ta da varmış aynı iso. Ubuntu'da yeniden bootable usb oluşturdum tool ile. Bu sefer kurulum başlarken "media driver could not be found" hatası verdi aynı pezevenk iso. Üçüncü sefer de tool olmadan kendim bootable usb yaptım yine kurulmadı. Halbuki iso'nun hash'i doğru. Neyse yine de deneyeyim diye gittim yeni Windows 8 iso indirdim.  Bootable yaptım bu sefer kurulum sırasında daha erken eksik dosya hatası verdi. Şimdi Windows 7 indiriyorum.

Kısacası Windows 8'in allah belasını versin.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne alakası var windows 8 ile hacı senin usbler isolar hatalı gereksiz yere bok atmayalım lütfen daha gece 2 makinaya kurdum 15dk da hepsi tertemiz kuruldu :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ayni usb ile daha yeni Ubuntu kurmustum ayni pc'ye hacı dual boot olsun diye (vazcaydım sonra tabi orası ayrı). Göresiniz diye örnek verdik, hala mı inanmıyorsunuz? 1002 yazmaya baslayacaktim olm bugun yalan oldu peehh.

krypt tarafından 10/Mar/13 14:39 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Ayni usb ile daha yeni Ubuntu kurmustum ayni pc'ye hacı dual boot olsun diye (vazcaydım sonra tabi orası ayrı). Göresiniz diye örnek verdik, hala mı inanmıyorsunuz?

hacı valla ben de kurdum hiç sorun çıkmadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Iki kere ust uste sikintili isoya denk gelmis olmamam herhalde. Neyse windows 7'yi de kuramazsam senden ozur dilicem.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Sokacak bir laf bile bulamadım..

Ehl-i Byte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaç para veriyorlar la ?

Bize 30k veriyorlar onun için de bin takla attırıyorlar 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bence hard disk bölümleriyle alakalı bir problem. komple biçimlendirme yapıp yeniden bölümlersen hata almazsın sanırım. MBR den kaynaklanıyo olabilir de

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Aynen 30k hizli destek. Oyle deme hocam bizim uni yl tezlerine sci yayin yapma sarti ile 7.5k, sci disi yayin yapma durumunda 5k para veriyor. Saka gibi...

DrKeworks hocam yapma etme ya diger partitionlar o kadar onemliki giderse intihar ederim kesin. O yuzden yeniden bolumlendirme soz konusu bile olmamali. Bakalim su 7'yi kurabilecek miyim. Yoksa linux kuracagim mecbur gecici olarak.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi damla enzim bile 250 € 10 gen sekanslatsan çift taraflıdan 150 dolar verdikleri paraya bak yok abi ya doktora moktora yapamam ben yüksek bitsin ondan sonra ver elini özel şirketler. Ne alaka windows 8 onu da anlamadım neyse :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Aynen 30k hizli destek. Oyle deme hocam bizim uni yl tezlerine sci yayin yapma sarti ile 7.5k, sci disi yayin yapma durumunda 5k para veriyor. Saka gibi...

DrKeworks hocam yapma etme ya diger partitionlar o kadar onemliki giderse intihar ederim kesin. O yuzden yeniden bolumlendirme soz konusu bile olmamali. Bakalim su 7'yi kurabilecek miyim. Yoksa linux kuracagim mecbur gecici olarak.

hocam o zaman yedekleyeceksin yani. Bende de aynı sorun vardı sürekli kurulum hatası alıyordum. Sonra baktım olmuyor dosyalarında arşivinde taaa amk dedşm bastım o sinirlendirmeyle biçimlendirip sildim alayını sonra kurdu windows :D Hatta birkeresinde biçimlendirmeyle de kurulmamıştı Active Kill Disk ile hard diski sıfırlarla doldurdum da öyle kurabildim

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1604 Toplam Mesaj: 20