Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü (Beta)
-
developer preview den farkı neki bunun ?
-
sistem gereksinimlerini hiç gerçekçi bulmuyorum orada yazan bir bilgisayarla açılması 10dk sürer açıkçası mac'e özenmişler fakat becerememişler windows vista gibi fiyasko bir işletim sistemi olacğaını düşünüyorum
-
hocalar bu açılış hızlı olcak muhabbeti falan vardı.Yükleyenler bi cevap yazabilir mi bu konuda?
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------hocalar bu açılış hızlı olcak muhabbeti falan vardı.Yükleyenler bi cevap yazabilir mi bu konuda?
-----------------------------win7de parolasız 25 snde falan açılıyodu benmki. Şu an 8 9 sn sürüyo.
2,00 Ghz 3 gb ram p6100 işlemci. i3 i5 varsa daha da hızlanır. benm pc beyin ancuklaması geçiriyo ona rağmen hızlı açılıyo.
-
Ben hala xp kullanıyorum :)
ama virtualbox ta bi denim bunu
-
Türkçe yapamıyor muyuz? Arkadaşlar
-
dveloper vardı az önce kaldırıp bunu kurdum. daha da güzel yapmışlar.
sormak istediğim bi kaç bişey var cevaplayan olursa sevinirim.
metro daki video music ve pictures applerini açınca klasörler boş gözüküyo. orda görüntülenen video müzikler hangi klasörde oluyor acaba?
belgerimdekine falan attım olmadı gözükmüyor :W
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------dveloper vardı az önce kaldırıp bunu kurdum. daha da güzel yapmışlar.
metro daki video music ve pictures applerini açınca klasörler boş gözüküyo. orda görüntülenen video müzikler hangi klasörde oluyor acaba?
-----------------------------Windows Explorer'da Libraries'te Pictures dediği sağ tıklayıp Properties'ine gel. Ordan yeni klasörü ekle. O klasördeki tüm resimleri artık applarda görebilirsin. Tabii bunu yapınca hemen gelmeyebilir, bi restartla makineyi.
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------dveloper vardı az önce kaldırıp bunu kurdum. daha da güzel yapmışlar.
-----------------------------Windows Explorer'da Libraries'te Pictures dediği sağ tıklayıp Properties'ine gel. Ordan yeni klasörü ekle. O klasördeki tüm resimleri artık applarda görebilirsin. Tabii bunu yapınca hemen gelmeyebilir, bi restartla makineyi.
-----------------------------eyv hocam çok saol :)
-
Arkadaşlar şu an windows 8 imden yazıyorum :) Sistem çok hoşuma gitti arayüzü çok kullanışlı. 1 gün boyunca hiç başından ayrılmadan inceledim.
app lerden çoğu işime yaramasada yarayanlar işimi dahada kolaylaştırıyor.
Uygulamaları hemen kapatmıyor hazırda bekletiyor sistem. Kapatmak isterseniz ekranın sağ üstüne mouse sürüklediğinizde açık uygulamalar gözüküyor ve hemen zahmetsiz kapatıyorsunuz.
Herhangi bir dosyayı silerken silinsin mi diye soru sormuyor. Direk geri dönüşüme gönderiyor.
Mağazadan istediğiniz uygulama ve oyunları ücretsiz indirebiliyorsunuz.
hotmail hesabınızla ilişkilendirdiğiniz windowsu hotmail hesabınızla açtıktan sonra
takvime bilgileriniz otomatik işleniyor.Tüm arkadaşlarınızın doğum günleri çıkıyor.Metro arayüzünde takvim logosu üzerinde gözünüze çarpıyor
renkler kesinlikle göz yormuyor
nvdia 8800 gtx ekran kartımla fifa 12 win 7 de kullandığım ayarları win 8 e kopyaladım. Resmen oyuncuların gölgelerinde belirginlik ve kenar çizgilerindeki yumuşamaya şahit oldum.Çok daha verimli çalıştırıyor. Nvidia da win 8 uyumlu driverları indirebilirsiniz.
olumsuz diyebileceğim tek şey alışkanlıklarınızdan kurtulmanın zorluğu bu da 2 3 gün sürer :) sorun yok gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
tabiki en büyük artısıda win 7 nin sahip olduğu tüm güvenlik özelliklerine ve sahip olmadığı net framework 4 tarzı windows un sonradan hizmete sunduğu uygulamalarada sahip olması.
Ve o beklenen cümle açılış süresi güncelleme zımbırtısı yokken tam tamına 5 sn :)
Daha bir sürü şey var ama yazmaktan yoruldum