Windows 8.1 Güncellemek Mantıklı Mı ?
-
mfatihbodur bunu yazdı
windows 8.1 ' yüklü bi pc getirdi komşunun çocuğu, daha açıp bakmadım. sağ üst köşede güç düğmesi çıkıyormuş eskiden, ne yaptıysa onu kaldırmış, geri getirebilir misin diyor. bilen var mı nasıl yapılcağını ?
Edit : hiç win 8 kullamadım da hayatımda :(
Power4Gear vb. program olmasın. sağ ust köşede güç düğmesi görmedim hocam hiç :)
8.1 gayet iyi bence 8'e göre daha stabil. 8 baya problemli idi.
-
mfatihbodur bunu yazdı
windows 8.1 ' yüklü bi pc getirdi komşunun çocuğu, daha açıp bakmadım. sağ üst köşede güç düğmesi çıkıyormuş eskiden, ne yaptıysa onu kaldırmış, geri getirebilir misin diyor. bilen var mı nasıl yapılcağını ?
Başlangıç ekranında (metro) sağ üst köşede güç tuşu var.Onu mu diyorsun hocam ?
-
http://www.tahribat.com/Forum-Program-Direk-Linkten-Office-Windowslar-194376/
bu sayfada güncel 7 ve 8.1 linklerini paylaşmaya devam edeceğim
arkadaştan aldığım sağlam bir kaynak var, sadece güncellemeleri ekleyen ve sistemi bızzıklamayan
oradan her ay güncel win7 ve win8.1 'i çekip upload edeceğim
şu an win8.1 mayıs ayı güncelleri (ingilizce haliyle) çekiyorum
-
erngnctrk bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Power4Gear vb. program olmasın. sağ ust köşede güç düğmesi görmedim hocam hiç :)
8.1 gayet iyi bence 8'e göre daha stabil. 8 baya problemli idi.
8.1 update 1 ile güç düğmesi geldi oturumu kapat'ın yanına :)
Kaybolduysa güncellemeleri kontrol etmek gerekebilir.
-
CyberAngel bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Başlangıç ekranında (metro) sağ üst köşede güç tuşu var.Onu mu diyorsun hocam ?
Valla hocam komsunun çocuğu söyledi altindan girdim ustunden ciktim bulamadim. Guc dugmesini kapatmaya ayarladim artik ona basarak kapatsin :)
-
sıfır aldığım leptobumda bulunduğundan beri kullanıyorum win8. şu an 8.1. güncellemesini de yapıyorum taş gibi stabil.