Windows 8.1 Ürün Anahtarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

selam müridler varsa ogrencı arkadaslardan bende rica edıyorum  

8,1 pro build 9600 key.. valla cok makbule gecerr... yardımcı olacak pm sallasın  ..  :))

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

bir dezavantajı yok hocam bende kullanıyorum. ayrıca ingilizce ve türkçe için ayrı key veriyor. Yani bir kişi iki key alabilir

Dile göre ayrı KEY verilmesi çok ilginç ilk defa duydum bunu İngilizce yükleyip Türkçe yapmak hiç de zor değil ki dil update ine bakar yani. :) 

beleşten bir lisans daha 

kayıt oldum dreamsparka aldım 2 tane key- arkadas simdi 8,1 pro surumden ıntsye gececez iyimi onu indiriyoruz.. :DD  sıkıntı cıkmaz degılmı hocam key calıssın su ürün etkınlestırme belasından kurtulak dıye yapmacamız iş kalmadı ...  :D

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    don_carlione001 bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

bir dezavantajı yok hocam bende kullanıyorum. ayrıca ingilizce ve türkçe için ayrı key veriyor. Yani bir kişi iki key alabilir

Dile göre ayrı KEY verilmesi çok ilginç ilk defa duydum bunu İngilizce yükleyip Türkçe yapmak hiç de zor değil ki dil update ine bakar yani. :) 

beleşten bir lisans daha 

kayıt oldum dreamsparka aldım 2 tane key- arkadas simdi 8,1 pro surumden ıntsye gececez iyimi onu indiriyoruz.. :DD  sıkıntı cıkmaz degılmı hocam key calıssın su ürün etkınlestırme belasından kurtulak dıye yapmacamız iş kalmadı ...  :D

Yahu birini yollayıver ???

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

yarın yollucam hoca  şimdi gördum mesajı ve cıkmam lazım acil ...halletcem onu  :D

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

dreamsparktan nasıl indiriyoz. aöf de var normal üni mailini de kullanıyorum hala.

ama sign in diyince direkt live oturum açmaya atıyor. ordan üni mailiyle mi kayıot olup oturum açcaz ??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nasıl alınıyor, anlatırsanız ben alıp veriyim. okul bitti de hesabım duruyor kontrol ettim. 15 gün önce visual studio 2013 indirmiştim full

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

nasıl alınıyor, anlatırsanız ben alıp veriyim. okul bitti de hesabım duruyor kontrol ettim. 15 gün önce visual studio 2013 indirmiştim full

hocam dreamspark verified hesabın varsa, developer tools olan bölüme girip windows 8.1 ind. pro indiriyorsun. Sana key veriyor etkinleştiriyorsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

lisenin bana verdiği kimlik kartını scannerdan taratıp png olarak ekledim. geçerli bi dosya tipi seçin diyor. açıklamada koca koca png yazıyor amk

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

lisenin bana verdiği kimlik kartını scannerdan taratıp png olarak ekledim. geçerli bi dosya tipi seçin diyor. açıklamada koca koca png yazıyor amk

ben aynı başvuruyu üni mailim olmadığı için mail atarak yapmıştım öğrenci belgesi ve veli izin kağıdı filan istemişlerdi yollamıştım benden sonra öyle bir seçenek de koymuşlar güzel olmuş :D

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

ben aynı başvuruyu üni mailim olmadığı için mail atarak yapmıştım öğrenci belgesi ve veli izin kağıdı filan istemişlerdi yollamıştım benden sonra öyle bir seçenek de koymuşlar güzel olmuş :D

word içine yapıştırıp docx olarak yolladım :D var mı daha böyle öğrenciye beleş keyler? işletim sistemim orjinal olursa güzel olur zaten çıktığından beri 8.1 kullanıyorum. 30dkda bir ürünü onaylayın diyo iyi olcak olursa :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 4320 Toplam Mesaj: 27