Windows, 90 Günde Bir Eve Telefon Açacak
-
Ahaha hadi dialup kullansam bi nebze inanacamda ethernet kablosundan routerli modeme mi aratacak. olsa olsa telekomun butun hatlarini dinlemeleri lazim oole olur o da lisans parasindan daha buyuk yatirim gerektirir belkide ahaha
-
ev telefonumuz yok cep kullanıyoruz :)
-
illegal66 bunu yazdı:
-----------------------------
ben de gates amcam hediye dağıtacak herhelde diye bekliyorum ;D
-----------------------------aynen bende basligi gorune oyle sandim ..)
-
bill amcaya, amerikanın taşına toprağına benden selam soyle derim :D | öyle toprağında amcanında ..
-
kadıncyiz : Hi I'm Mrs. Alara ... I call you from microsoft
bizim millet: hmm ok .. you are very beautiful girl .. are you give me ? you are sexy baby
en az böle bişi olur (ingilizcesi kasitli böle olarak :d)
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
kadıncyiz : Hi I'm Mrs. Alara ... I call you from microsoft
bizim millet: hmm ok .. you are very beautiful girl .. are you give me ? you are sexy baby
en az böle bişi olur (ingilizcesi kasitli böle olarak :d)
-----------------------------Bu yaklaşımın bana chat dilinde kullanılan asl kısaltmasını aklıma getirdi:D
K: Kız E: Erkek
K: Slm asl?
E: Slm, asl ne demek?
K: Age, sex, location demek,
E: 21, tabi olur hemen, farketmez
K: '^+?%?????
-
sacma bisi. bence ilerde hackler yada lamerler ellerinde olan nolari arayarak milletin serial ini yada kisisel bilgilerini falan istecektir. simdiden hazirlik yapiyolardir.
-
uluslar arası kuruluşlar izin vermez her kullanıcının telefonunu loglaması demektir ki bu özel bir bilgidir muhtemel şehirsel bir internet efsanesi
-
hea işleri güçleri yok evleri arıcaklar :G ama ararlarsa ki ssanmıorm .S iş isterim ne veriseniz yaparım ./