Windows 95 98 2000 Xp Ve Vistadan En Komik Hata Mesajları :)
-

"Hata raporunu oluştururken bir hata meydana geldi" Bir taşla iki kuş...

Alt tarafta işlemin tamamlanması için kaç dakika kaldığı gösteriliyor: 2.309.088 dakika. Yani 4 yıl, 7 aydan biraz fazla.

"...şu hata meydana geldi: "Daha kapsamlı bir hata meydana geldi" En azından sorunu "kapsamlı" bir şekilde açıklamış.

Önemli Hata" "NET_SendPacket Hatası: Hata Yok"

En komik hata mesajları
"Norton CrashGuard 3.0 çöktü. Büyük ihtimalle CrashGuard bu problemi tamir edebilir." İşte Norton'un program çökmelerini düzeltmeye aday programı Norton CrashGuard. Son derece iyimser olan program, kendisi çöktüğünde bile sorunu hala çözebileceğini düşünüyor

"Uygulama sürücüyü başarılı bir şekilde kaldırmayı başaramadı. Kaldırma devam edecek ama sürücü hala yüklü olacak"

"Klavye hatası" "Devam etmek için F1'e, kurulum aracını çalıştırmak için F2'ye basın"

Sarı ile işaretli alan) "Problem Windows Vista yüzünden oluştu, o da Microsoft tarafından yaratıldı."

Bilgisayarınızı korumak için, Windows şu programı kapattı:" "Windows Gezgini" Kim, kimi kimden koruyor şimdi?

Kritik Hata

Hata Hata" "Bir önceki hatayı görüntülerken bir hata oluştu"

"Yüklemeye devam etmek için aşağıda yazılı programı kapatın"

Bir sebep yüzünden yazma işlemi başarısız oldu

Bu hata için bir mesaj yok"
"%183 kayıp film karesi" %50'ye, hatta %100'e bile razıyım ama %183 biraz fazla değil mi?
-
komedi yaw :D
-
süper :D
-

İşte bu yüzden linux :))
-
klavye hatasını zamanında hocayla tartışmıştım o da doğru yolu buldu
o esnada adam bozuk yada olmayan klavyedeki f1 e basın demiyo klavye takyıktan sonra basın diyo
oncelikle o ekranda sadece ps2 klavyeler çalışır ve ps2 klavyer bilgisayar açıkken çıkarıp bir daha taktığında çalışmaz ama orada windovs sağlam bir ps2 klavyenin takılabilmesi için bilgisayarı kapatmaya gerek olmadığını belirtiyo
bi de şunlar var:
veri kopyalanamıyo yol çok derin
sanal belleğin en düşük değeri çok düşük
üfletim sistemi hatası (tr xp yüklerken o ekranda tr karakterler tanınmasına rağmen büyük i ve ş harfi tanıtılmamıştır)
bunlar komik şeyler :))
-
bi defasında "windows sapık davranıyor hatası" almıştım :-/
-
bi tane yanlıs ceviri var arada gördüm..
-
bi de şunlar var:
veri kopyalanamıyo yol çok derin
sanal belleğin en düşük değeri çok düşük
-----------------------------
:)evet bunlar çok oluyor en çok güldüğüm hatalar
birde ''iç hata meydana geldi'' var
-
chip onlineda verilmişti sanırsam
-
captain bunu yazdı:
-----------------------------