Windows 98 Kurarsam Donanımları Tanıta Bilirmiyim
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
Z-CHAN bunu yazdı:
Sistem özelliklerini ver pc nin.
celeron2ghzram2gb
hdd120gb
ekrankartı256mb paylaşımlı
idare edergibi dursada çok zorlanıyor olabilecek en hafifi işletim sistemini arıyorum oyüzden
-----------------------------celeron 1.1 ghz, 256mb ram, 32mb ekran kartı. xp prof sp2 çalıştırıyor. açıkçası bende anlamadım nasıl oldu :|
-
dead_march bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
celeron2ghzram2gb
hdd120gb
idare edergibi dursada çok zorlanıyor olabilecek en hafifi işletim sistemini arıyorum oyüzden
-----------------------------Sen MS DOS 3.1 kur , tam sana layık bi işletim sistemi.
-
dead_march bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
celeron2ghzram2gb
hdd120gb
Hocam kafa mı buluyorsun bizle? O makineye ben Windows 7 kurarım. Sen gitmiş windows 98 diyorsun. Oyun falan oynuyorsan işin windowslaysa git windows xp kur. Oyun falan oynamıyorsan, ubuntu kur. windows 98 demen o sisteme şaka gibi. -
hocam open suse kurmayı denedim ama birtürlü olmadı muhtemelen isoyu yakarken bir sorun old ama emin olmak için linux kurulumuyla ilgili bilgi verirmisiniz
-
Hocam saçmalıyorsun :S
Amd 1.8 ghz
Ram 1 gb
ekran kartı 216
hdd 160
WinXp sp 2 kullanıyorum oyun falanda rahat oynuyorum? -
narkozMRT bunu yazdı:
millenium editör kur canavar gibi

-----------------------------Hastayım bu sürüme ya bitiyorum hiç biri benim gönlümde bunun gibi taht kuramaz.
-
me fiyasko kurma
98 512 ram in üstünde sıçar
xp kur yeter :) -
seadog bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
millenium editör kur canavar gibi

-----------------------------Hastayım bu sürüme ya bitiyorum hiç biri benim gönlümde bunun gibi taht kuramaz.
-----------------------------En sorunlu win sürümüdür yanlış mıyım?
-
ben o özellikteki pcde mis gibi xp kullanıyodum renenin dedigi gibi. bi sıkıntı olmuyodu.
-
dead_march bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
celeron2ghzram2gb
hdd120gb
-----------------------------hocam aklın biyerine mi kaçtı ayıptır söylemesi :) donanımda uyumsuzluk vardır %90, yoksa çok rahat win 7 kaldırır bu bilgisayar. Olmadı XP kesin kaldırır, sen donanıma yönel.