Windows Başlama Sesi İstediğiniz Gibi Çalsın
-
linkte değişik wav uzantılı sesler var müridler...windows'un gıcık olduğunuz seslerini değiştirin...bilmeyenler,unutanlar için : denetim masası /donanım ve ses /ses / sistem sesleri / ses efekti / program olayları kısmındaki gıcık olduğumuz sesin üstüne tıklıyoruz,götaz deyip istediğimiz wav uzantılı sesi seçiyoruz...
http://hotfile.com/dl/103488990/49382c2/wav.rar.html
link çalıntı,alıntı,şu,bu,o değildir...ben upload ettim...efferim bana
-
hocam iyi hoş da windows 7 başlangıç sesini değiştirmeye izin vermiyor, diğer herşeye izin var fakat başlangıca yok, türlü türlü işlerle uğraşmak lazım.
-
valla benim win 7 ..kaç aydır da misket havasıyla açıyorum pc yi
-
Hacı illa wav mı olacak mp3 koyamıyoz mu?Wav pek bulunmuyo çevirmeklede kim uğraşıcak dimi.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam iyi hoş da windows 7 başlangıç sesini değiştirmeye izin vermiyor, diğer herşeye izin var fakat başlangıca yok, türlü türlü işlerle uğraşmak lazım.
-----------------------------windows starter olabilir mi hocam sürümün?
-
pr_x71 bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı illa wav mı olacak mp3 koyamıyoz mu?Wav pek bulunmuyo çevirmeklede kim uğraşıcak dimi.
-----------------------------hocam öle bi zorunluluk var mı bilmiyorum müridcim....ama sadece wav diye biliyorum ben...mp3-4-5-6-7-8.... felan olmuyo
-
hocam w7 sürümleri beta olmadıkca her birşeyi yapabilirsin ama starter varsa işin içinde hiçbişeye yaramaz o işletim sistemi :)