folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Windows Bilgisayarı Alarm Olarak Kullanmak

Windows Bilgisayarı Alarm Olarak Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    brK bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Kolayı var.Evde ses sistemi veya teyip vs varsa telefonu kulaklık çıkışından ona bağla, alarm sesinide kafana göre değiştir.Sonra ses sistemini full yap, tüm mahallede seninle birlikte kalkar sabahları. :)

banada bi çağre bulun be :D bunuda denedim bütün ev ve mahalle kalkıyor ben kalkamıyorum gene bildiğin ölü gibi uyuyorum

Telefonu uçak modu + titreşim + sesliye alıp yastık kılıfına sokmayı dene lakin zor bi yerine sok direk kolunu sokup çıkaramayacağın ters çevirip sallaman gerekecek bi yere

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    brK bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Kolayı var.Evde ses sistemi veya teyip vs varsa telefonu kulaklık çıkışından ona bağla, alarm sesinide kafana göre değiştir.Sonra ses sistemini full yap, tüm mahallede seninle birlikte kalkar sabahları. :)

banada bi çağre bulun be :D bunuda denedim bütün ev ve mahalle kalkıyor ben kalkamıyorum gene bildiğin ölü gibi uyuyorum

Telefonu uçak modu + titreşim + sesliye alıp yastık kılıfına sokmayı dene lakin zor bi yerine sok direk kolunu sokup çıkaramayacağın ters çevirip sallaman gerekecek bi yere

Anne baba zaten yeterince titretiyor beni ama bunuda deniyim bakalım : ) saolasın hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Mxmax bunu yazdı

Selamlar,

Sabahları şiddetli uyanamama problemi çekiyorum. Telefonun alarmını duymuyorum, alarmlı saatim de yok, bu aralar almaya fırsatım da yok. 

Zamanlanmış görevlerle uğraştım biraz, beceremedım.

Windows 8.1 kullanıyorum.

İstediğim şey şöyle,

Akşamdan bilgisayarı ayarlayıp "uyku moduna" alayım ( ki bu önemli sabhaa kadar vınlamasın ) sabah da tercihen

1- Youtube'dan bir video/playlist açarak müzikle uyandırsın

2- Online bir radyo açsın

3- MP3 çalsın

Üçünden biri olabilir, lakin internet üzerinden bişi olursa her gün başka müzikle uyanırım, daha kıyak olur. Böylece müzikten nefret etmiş de olmam. :)

http://bluefive.pair.com/downloads.htm 

alarm ı ındır kur .mp3 olarak calarsın ben kullanıyorum pc de .  ya pc baglı oluyor ses sıstemıne yada ıpad ı baglıyorum. guzel muzık calarsan hafıf tarzda klasık muzıkle uyanmak cok guzel oluyor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 3280 Toplam Mesaj: 24