Windows Bilgisayarı Alarm Olarak Kullanmak
-
brK bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Kolayı var.Evde ses sistemi veya teyip vs varsa telefonu kulaklık çıkışından ona bağla, alarm sesinide kafana göre değiştir.Sonra ses sistemini full yap, tüm mahallede seninle birlikte kalkar sabahları. :)
banada bi çağre bulun be :D bunuda denedim bütün ev ve mahalle kalkıyor ben kalkamıyorum gene bildiğin ölü gibi uyuyorum
Telefonu uçak modu + titreşim + sesliye alıp yastık kılıfına sokmayı dene lakin zor bi yerine sok direk kolunu sokup çıkaramayacağın ters çevirip sallaman gerekecek bi yere
-
noname bunu yazdıbrK bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Kolayı var.Evde ses sistemi veya teyip vs varsa telefonu kulaklık çıkışından ona bağla, alarm sesinide kafana göre değiştir.Sonra ses sistemini full yap, tüm mahallede seninle birlikte kalkar sabahları. :)
banada bi çağre bulun be :D bunuda denedim bütün ev ve mahalle kalkıyor ben kalkamıyorum gene bildiğin ölü gibi uyuyorum
Telefonu uçak modu + titreşim + sesliye alıp yastık kılıfına sokmayı dene lakin zor bi yerine sok direk kolunu sokup çıkaramayacağın ters çevirip sallaman gerekecek bi yere
Anne baba zaten yeterince titretiyor beni ama bunuda deniyim bakalım : ) saolasın hocam
-
Mxmax bunu yazdı
Selamlar,
Sabahları şiddetli uyanamama problemi çekiyorum. Telefonun alarmını duymuyorum, alarmlı saatim de yok, bu aralar almaya fırsatım da yok.
Zamanlanmış görevlerle uğraştım biraz, beceremedım.
Windows 8.1 kullanıyorum.
İstediğim şey şöyle,
Akşamdan bilgisayarı ayarlayıp "uyku moduna" alayım ( ki bu önemli sabhaa kadar vınlamasın ) sabah da tercihen
1- Youtube'dan bir video/playlist açarak müzikle uyandırsın
2- Online bir radyo açsın
3- MP3 çalsın
Üçünden biri olabilir, lakin internet üzerinden bişi olursa her gün başka müzikle uyanırım, daha kıyak olur. Böylece müzikten nefret etmiş de olmam. :)
http://bluefive.pair.com/downloads.htm
alarm ı ındır kur .mp3 olarak calarsın ben kullanıyorum pc de . ya pc baglı oluyor ses sıstemıne yada ıpad ı baglıyorum. guzel muzık calarsan hafıf tarzda klasık muzıkle uyanmak cok guzel oluyor