Windows Diskin Komple İmajini Alip Geri Yuklemek.
-
windows 8 kendi bu işi yapıyor olması lazım. uygulamalarda bilgisayarımı geri yükle dediğinde sana 3 seçenek getiriyor. yedekli yada format atılmış hali gibi. 3. party bir uygulamaya gerek yok. illa imaj almak istiyorsan acrnois yada win8 desteği varmı bilmiyorum Norton Ghost ile alabilrsin.
bana geçen bir casper pc geldi çalışmıyormuş makınayı bi şekilde açtım kurtarma bölümünden bahsettiğim gibi bilgisayarı formatla seçeneğini seçtim. bilgisayar ilk kuruldugu halde geri açıldı. hiçbir proram sürücü yüklemedim zaten gerekenler yüklü açıldı.. win8
-
HoLyCat bunu yazdı
Özkan hacım,
Acronis ile imaj al, masaüstündeki txt dosyana kadar yedeklersin.
Server olsa wds ile hallederdik :)
acronis veya windows 8.1 cd de imaj alma yeri vardı ben öyle yaptım hem rahat da geri yükleniyor
-
SeRDaR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Özkan hacım,
Acronis ile imaj al, masaüstündeki txt dosyana kadar yedeklersin.
Server olsa wds ile hallederdik :)
acronis veya windows 8.1 cd de imaj alma yeri vardı ben öyle yaptım hem rahat da geri yükleniyor
Bir IT Uzmanı ışığı görmeye başladım :P
-
agalar yorumlardan windows 8 özelliğinden bahsedilmiş bu güzel oldu
windows çalışırken yedeğini aldım D'ye (Denetim masası > Windows 7 Dosya Kurtarma > Sistem görüntüsü oluştur)
başlat menüsüne kurtarma sürücüsü yazdım ve kurtarma sürücüsü oluştur'u seçtim
flash belleğe bu kurtarma ortamını yazdırdım
windows çökerse ilk bunu deneyecem bakalım nasıl olacak
yedek almadan önce diskte kompile bi temizlik yapmayı unutmayın da fazla yer tutmasın yedek :)
windows programlarını stabilite açısından kullanmaya korkuyorum ama çökerse dediğim gibi ilk bunu deneyecem
olmazsa zaten Drive Snapshot yedeğim var taş gibi
-
daha once ghost kullanıyordum.burda forumda Drive Snapshot gordum.şimdi bunla yedek alıyor kuruyorum.birdebunu kurdum şimdi
Drive Vaccine PC Restore Plus
http://www.drivesnapshot.de/download/snapshot.exe
sansar55 tarafından 05/Haz/14 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
ooo kurtarma belleğinden CMD çıktı :D
sistem 64 bit olduğundan belleği de 64 bit kurtarma ortamı olarak oluşturmuş
CMD'den halihazırda kurulu olan winrar 64 bit'i çalıştırdım sorunsuz klasörlerde geziniyorum
virüs mirüs silmek için ideal :D
alın size bi yöntem daha
kurtarma belleği oluşturup, içine bir dosya yöneticisinin 32 ve 64 bit versiyonunu koyun
flash bellek E:\ olsun
E:\dosya.yoneticisi.32.exe olarak çalıştırın
istediğiniz dosyayı taşıyın kopyalayın silin :D
Q-Dir 32 ve 64 bit
Explorer++ 32 ve 64 bit'i usb'ye attım
reset atıp bi deniyim bakiyim çalışcak mı :D
edit: evet iki programın da 64 bit versiyonu sıkıntısız çalıştı :D
hilmi bunu sevdi
ben artık 32 ve 64 bit lazım olan programları bunun boot.wim'ine gömer keyfime bakarım:D
drive snapshot'un da 64 bit versiyonunu koydum boot.wim içine, daha da sırtım yere gelmez
YekteranBaymedir tarafından 05/Haz/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Windows 98 ve xp norton ghost kullanıyordum. Win 7 ve win8 de acronis true image kullanıyorum. Disk imajı benim için sıradan bir olgudur.Hurdaya çıkardığım pc nin bile 2006 ghost imajını saklarım. Tavsiyem acronis dir. Normalde acronis ücretlidir ancak sistemindeki harddisk markası wd yada segate ise diskin gir web sayfasına ücretsiz çek kur.
-
Olgunisik bunu yazdıWindows 98 ve xp norton ghost kullanıyordum. Win 7 ve win8 de acronis true image kullanıyorum. Disk imajı benim için sıradan bir olgudur.Hurdaya çıkardığım pc nin bile 2006 ghost imajını saklarım. Tavsiyem acronis dir. Normalde acronis ücretlidir ancak sistemindeki harddisk markası wd yada segate ise diskin gir web sayfasına ücretsiz çek kur.
ücretsiz neyi çekip kuracağız ?
-
acronis 11
acronis bot
-
acronis candır gerisi heyecandır