Windows Hosting Önerisi ?
-
Selam Millet,
Godaddy'den bıktım artık, yavaşlığından sorunlarından, yaptığı ückağıtlardan...
1and1 in DNS Management özelliği rezil, spf kaydı bile eklenmiyor...
Kullandığınız, yurt dışı kaynaklı hızlı güzel windows hosting ne önerirsiniz?
Edit : Yurt Dışı Yada İçi Fark Etmez Genel Önerileri Alalım...
-
fransa lokasyonlu ovh var , ermenilerin ama !
-
mochahost kullanıyorum memnunum amerika teksas lokasyon
-
Hosting işinden okadar anlayamasamda Natro Hosting'den memnunum tavsite ederim
-
Natro ile sikayetvar da cok fazla şikayet var, ondan tedirgin oldum biraz,
aslında eskiden vardı hesabım, oradan alacam olmadı...
-
bende godaddy den natro ya geçtim hocam niyeyse kuş gibi hafiflediğimi hissettim şikayetleri bende okumuştum geçmeden ama şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
-
Hocam kalite istiyorsan Dreamhost u tek geçerim... Adamların kendi panelleri var. Cpanel, plesk panel gibide değil. Daha kaliteli daha işlevsel ve daha ayrıntılı.
Değişiklik: Windows hostmuş pardon. O konuda deneyimim olmadığı için tavsiye veremem ama duyduğum yorumlara göre Brinkster çok iyi diyorlar
http://www.brinkster.com/managed-hosting-services/shared-web-hosting-services.aspx
-
en güzeli türklerden bakmak
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------en güzeli türklerden bakmak
-----------------------------ve göt gibide ortada kalmak :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Natro ile sikayetvar da cok fazla şikayet var, ondan tedirgin oldum biraz,
aslında eskiden vardı hesabım, oradan alacam olmadı...
-----------------------------açıkçası 4 yıl kadar'dır kullanıyorum şikayetvar'daki gibi hiç problemlerle karşılaşmadım hem müşteri temsilcileri gayet hızlı ve yardımcıda oluyorlar onların başka birşeyleri vardır sanırım para iadesi konusunda da paramı geri iade etmişlerdi ilginç'tir oradaki okadar şikayet'e rağmen @Google'da da herhangi bir sorunu olmamış
-
arkadaşlar mddata.net.tr güclü ve güvenilirdir bir hosting sağlayıcısi tavsiye ederim .