folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Windows İçin Güzel Bir Edition Buyrun..

Windows İçin Güzel Bir Edition Buyrun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Daha yazılacak cok şey var aslında bu konu ile ilgili ama, üstteki 12 madde yeter sanırım :)

Bu arada arkadaş hiç katılımsız cd ile kurulum yaptın mı die sormuş,

yıl 2000 de piyasada daha windows me yeni yeni kullanılmaya başlandığında,

Ankara Mavi bilgisayarda çalışırken, internet cafeler için kurulum cdleri hazırlıyordum ben bundan 8 sene önce :)

Şahidi, calıştığım firmalarda beni tanıyan bol miktarda murit vardır sitede, abartısız onbinlerce windows kurmuş eski bi teknik servis olarak, hiç kurdunmu lafından ziyada, kac bin kere kurdun lafını tercih ederim... :)

Söylediğim şeyler işkembeden değil, deneyimlerimden geliyor... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Çünkü hocam, ben bilgisayar kullanıyorum :)

Bak şimdi...

------------------------------------------

hocam bütün yazdıkların doğru ama bunu bilgisayarıı zevk için kullanan birisine anlatmak zor olsa gerek kanımca :)

yani bu zevk meselesi ben beğenmem sen beğenirsin o beğenmez ben begenirim o taamamen kişisel bir zevk.

mesela ben bunu yüklesem bilgisayarımda hiç bir performans eksikliği olmaz gayet güzel bir vbilgisayarım var ama zevkim istiyo ve daha bi performanslı olsun diye win95 teması kullanıyorum.

zevkleri ve renlkleri tartışmak akıl karı değildir nede olsa:) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    JordanoR bunu yazdı:

bizde bi tahribat editino yapsak mı :)

ama böyle çafçaflı değil extra performansli tahribata özel win98 sitili gibi bişi :)

yaparsanız 2farklı çeşidi olsun biri grafik biride tam tersi siyah beyaz ekran olsun sadece performans biz bişi göremiyceksek aldımız pc kendi kendine çalışsın ne işimiza yarayacak

hocam, sen bilgisayarını ekranımda cicekler böcekler olsun, winampımın skini 75 mb ram kullansın, ben firefoxa bile garip garip temalar yükleyim öle kullanıyım tarzında kullanmak istiyorsan, tam makinaya 1 gb ram, 750 mbını alet o ciceği böceği göstermek için kassın, geri kalan 250 mblada 3 tane web sitesine girersin :)

Pcnin performanslı bir şekilde kendi kendine calışacağını düşünen birisine ne diebilirimki? 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:

Çünkü hocam, ben bilgisayar kullanıyorum :)

Bak şimdi...

------------------------------------------

hocam bütün yazdıkların doğru ama bunu bilgisayarıı zevk için kullanan birisine anlatmak zor olsa gerek kanımca :)

yani bu zevk meselesi ben beğenmem sen beğenirsin o beğenmez ben begenirim o taamamen kişisel bir zevk.

mesela ben bunu yüklesem bilgisayarımda hiç bir performans eksikliği olmaz gayet güzel bir vbilgisayarım var ama zevkim istiyo ve daha bi performanslı olsun diye win95 teması kullanıyorum.

zevkleri ve renlkleri tartışmak akıl karı değildir nede olsa:)

Hocam böle bi konuda, tartışılan tek şey tema değil...

orada 12 madde yazmışım en fazla 3 adeti temanın problemidir ki en büyük problem o kadar gereksiz driverın sisteme yüklenmesidir,

Bi ekran kartı driverının 15 gün sornaki versiyonu ile 15 gün önceki versiyonu arasında bile gözle görülür performans artışı sağlanırken, bilgisinin ne kadar olduğunu bile bilmediğimiz elemanların yaptığı dandik cdlere güvenmek akıl karı ise buyrun indirirn .) Linkleri duruyor :)

Öteki taraftan, tema görüntü vs bunlar zevk meselesi nası isterseniz öle yapın :)

Burada kimsenin boğazına yapışmıyoruz böle yapın die... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Teknik xp yi takıyorum rooma hiç birşeye dokunmuyorum o zaten herşeyi kuruyor teknik xp den sadece söz edicek olursak senin kullandıgın normal xpyle arasındaki tek fark kurlum sırasında tek bir kez dahi mouse falan basman gerekmıyor en ufak gereksiz bir driver kurmuyor içindeki program pcye lazım olan driverı otomatık kuruyor hee yanında bi kaç program kuruyor onlarıda beğenmıyorsan bi zahmet siliverirsin :)

o saatlerdi temalardı zaten tamamen isteğe bağlı bişe admın makinesi sağlamdır görünüşü hoşuna gitmiştir kurar hee beğenmediysede kaldırır bu bu kadar basit :)
    Cd nin kurduğu antivürüs programına gelince evet bu biraz sakıncalı bir olay ama hojam antivür programını o kadar editlemesini bilen bir insan zaten virüs falan yazar messenger ağına salar kasmaz yani böyle xp versiyonuydu falan filan :))

+ O xp versiyonlarının hemen hemen hepsi nod32 2.7 kuarar ben eset nod32 3 kullandıgım için onu zaten kaldırırım..

+ bu tip editionların nete dağıtıldıgı ilk kaynak sitesini bulursanız çoğu site sahibidir.En basidinden Xp Ultimate vardı mesela adam sitesinde ultimate le ilgili bir sorun ve öneride bulunmak isterseniz deyip cep telefonunu bile vermiş aradım açtı abü dedim tebrik etmek için aradım sadece kapattım :)) Öcü değil bunlar,korkmayın ,relaxxxx ;)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

siyanojen bunu yazdı:

------------------- 

hocam bütün yazdıkların doğru ama bunu bilgisayarıı zevk için kullanan birisine anlatmak zor olsa gerek kanımca :

hocam demişim zaten dediklerin doğru diye.

nitekim ben orada sadecetemayı ele aldım yoksa dediklerin yüzde yüz doğru ki biizmi akıllıyız yoksa microsoftnmu geri zekalı service pack3 te kaç tane yeni driver varmış arkadaşa sorsan cevap veremez o dediğim iş harbiden boş iş hem nereden bileceğim cidden trojan vs. olmadığını yani sana yüzde yüz katılıyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Windows kurarken tuşa kac kere dokunulur?

1 .Cd için bir tuşa basınız der 

2. C seçili gelir D tuşuna basarsın diski silmek için

3. entera basarsın

4. L ye basarsın silersin

5. C ye basarsın disk oluşturursun

6. Entere basarsın

7. Yeniden başladıktan sonra ismini girersin entere basarsın

8. Entera basarsın bölgesel seçenekleri sorar

9. şifre girersin entere basarsın

10. Etherneti tanıdıysa workgroup ayarları için tuşa basarsın...

toplamda 10 tuşa basacaksınız nie bu kadar zor geliyor anlayabilmiş değilim :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    SON YORUMUM BEYLER   ;   HAYAT BOŞ POMPALA ÇOŞ

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Windows kurarken tuşa kac kere dokunulur?

1 .Cd için bir tuşa basınız der

2. C seçili gelir D tuşuna basarsın diski silmek için

3. entera basarsın

4. L ye basarsın silersin

5. C ye basarsın disk oluşturursun

6. Entere basarsın

7. Yeniden başladıktan sonra ismini girersin entere basarsın

8. Entera basarsın bölgesel seçenekleri sorar

9. şifre girersin entere basarsın

10. Etherneti tanıdıysa workgroup ayarları için tuşa basarsın...

toplamda 10 tuşa basacaksınız nie bu kadar zor geliyor anlayabilmiş değilim :)

heee işte bak dediğime geldin :) beğenmediklerinide siliceksin bu tip versiyonlarda neden bu kadar karşısın botnet clientine rasladıgın bir edition mı gördün ? bu kadar karşı olmanın nedeni ne abü ben özellikle aradım kımıl zararlısı bulamadım diyorum sen bulduysan söyleki bizde faydalanaım kullanmayalım o editionı mesele sasede sistem gereksinimiyse silersin olur biter neden bu akdar kasıyorsun :)

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

rene abiye katılıyorum :) 512 mb raim var zaten, nerden tasarruf etsem diye düşünürüm hep, bi de bir sürü eklenti mi yükleyecem iskpime :)  Hatta xp'nin gereksiz hizmetlerini birkaç işlemde sona erdiren program paylaşırsanız makbule geçer :P

düzeltme: holü abi demişim yanlışlıkla, holü, rene yakın sayılır :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 3117 Toplam Mesaj: 34