Windows Kararsızlığı ?
-
Merhaba müridler. Bir kaza sonucu Windows 7 sistemli olan pcmi bozdum kısacası win çöktü sonrasında xp 32 bit pro kurdum bu seferde görüntü flu gibi ve net değil resmen göz bozar cinsten. Bendeki laptopun özellikleri:
Intel Core Duo 2
1.66 GHZ
1Gb Ram
120 GB Disk
Bana verilen cd windows vista starter oldugundan kurmak istemiyorum önceden kurduğum 7 de null sürümdü. 1280x1064.en ideal ekran boyutum fakat birde xpde en yüksek 1024x768 oluyor. Bu laptopa ne kurmam sizce uygun olur photoshopu, ve windows ugulamalarını seven biriyim pardustan vazgeçtim bu yüzden.
-
ekran kartını kurmamış gibisin?
edit: ayrıca ekran kartı marka modeli de yazarsan daha iyi yardımcı olur arkadaşlar
-
Hocam pack olarak kurdum;
Chipset 11.01 **
CPU 10.05
Graphics A 10.11
Graphics B 10.11.1
Graphics C 10.11
LAN 11.01 **
Mass Storage 11.01
Sound A 10.09
Sound B 10.09
WLAN 11.01 **
3. parti donanım yazılımları (Webcam, bluetooth vs) **Ek olarak ekran kartı kurmak gerekiyor mu ?
-
rahmican bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam pack olarak kurdum;
Chipset 11.01 **
CPU 10.05
Graphics A 10.11
Graphics B 10.11.1
Graphics C 10.11
LAN 11.01 **
Mass Storage 11.01
Sound A 10.09
Sound B 10.09
WLAN 11.01 **
3. parti donanım yazılımları (Webcam, bluetooth vs) **Ek olarak ekran kartı kurmak gerekiyor mu ?
-----------------------------driverpack'ten kurdun herhalde görünen o ki, bence ekran kartı marka modeline uygun üreticinin / ya da laptop ise laptop üreticisinin sitesinden çek driver'ı
en sağlıklısı odur
-
Ekran Kartının Driver'ını tekrar kurman gerek 1024x768px biraz fazla düşük eski Laptop değilse :) Win7 indir kur derim
-
sezeruludag bunu yazdı:
Ekran Kartının Driver'ını tekrar kurman gerek 1024x768px biraz fazla düşük eski Laptop değilse :) Win7 indir kur derim
-----------------------------Win 7lere bakıyorum bulamadım hotfile 'lı hocam. Özelliklerini verdim pcyi aldıgım sitede verilen yüklemeler ise:
Ekran kartı yok herhalde bunların icinde:S -
rahmican bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Win 7lere bakıyorum bulamadım hotfile 'lı hocam. Özelliklerini verdim pcyi aldıgım sitede verilen yüklemeler ise:
Ekran kartı yok herhalde bunların icinde:S
-----------------------------Ekran kartını nasıl kurabilirim hocam
-
rahmican bunu yazdı:
rahmican bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Laptop'un Markası ve Modelini Yaz sana Driver bakalım :) böyle olmayacak
-
sezeruludag bunu yazdı:
rahmican bunu yazdı:
rahmican bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Laptop'un Markası ve Modelini Yaz sana Driver bakalım :) böyle olmayacak
-----------------------------Hocam yaygın laptollardan olsa bende bakacağım bende WOON marka M72R modelinde bir laptop var xD
-
xp için video driver;
http://www.woon.com/UPLOAD/URUNLER/BILGISAYAR/Driver/M72R/XP/Video.zip
Ana sitesi de burası;
http://www.woon.com/pages/downloads.aspx?lang=tr-TR
Laptopun diğer sürücüleri için Kategoriden Arama > Driverlar > M72R [onayla]
Video denilen ekran kartı (çipi) için. Yine olmuyorsa teknik desteğe başvur.
-
hacı video = ekran kartı