Windows Perfect XP SP3 + Plus Edition
-
pauajhahah o hesap makinesi ne lan :D
normal hesap amkinasının bilimsel/gelişmiş modu o sizi kekliyolar bakın hesap makinesi + diye: D
-
Bilgisayar ini vista ya yukseltip masrafa girmektense hazirdaki sistemi ilerletmenin en iyi yolu.guzel surum iyi calisma kim ugrasmissa eline saglik.
-
Usta toshiba marka laptop a ilk defa format aticam(daha once laptop a hic format atmadim) bu cd ler sayesinde raid vs.. tanımama derdi olmaz dimi?Direk takip norma formatimi atabilirim dimi ?
-
cd key varmı bunlarda acaba :S
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
cd key varmı bunlarda acaba :S
-----------------------------cd key yok kardeş direk kuruyorsun ;)
-
siteye her girişimde bu topiği arıyorum amq ! şuraya bi mesaj atamda bir daha uğraşmayam aramakla.. bu arada teşekkürler :))
-
birader eline saglik vistadan daral geldiydi.. laptopta 1 GB ram var hic bi is yapmaksizin zaten 500MB ini direk yiyordu.. simdi ikisinden birini indirecegim uzun uzunda anlatmissin ama ben aradaki farki anlayamadim.. plus edition da biraz görsellik ön planda galiba driver edition da da tam sürüm ve full driver paketleri var o bakimdan driver sorunu cekmiyoruz herhalde? simdi ben driver sürümünü indiriyorum.. bi sorun olmaz heralde?? bi arkadas 2 sini birden kurdum gibi birsey yazmista.. hangisini öneriyorsun hocam laptop icin?
-
hojalar 7. partı tekrar upload etse biri çok sevaba girer. pls bekliyorum :)
-
enzo maresca kardeş.. iki sorum olacak bunlarla ilgili: 1) bu indirdiğimiz partları direk zipli olarak mı atacağız cd ye? pc göçtüğünde sanırım bu işe yaramaza dimi) 2) bu partlarla ilgili olarak windows xp de ilerletme yapabilirmiyiz? yani kurulu xp ye zarar wermeden diyelimki sadece oyunlar klasörünü yükleyebilirmiyiz? şimdiden teşekkürler..
Toplam Hit: 12294 Toplam Mesaj: 20