Windows Phone 8 Şikayetleri
-
os daha yeni olur böyle şeyler ama " ekranlarındaki donmaya dikkat çekiliyor" derken
ekrandaki donma nedir amnk? ekanmı donuyo? telefon donuyo.pc yavaşlayınca monitörünümü temizliyo bunu yazan adam çok merak ediyorum.
-
vay amk alsaydık da deneyip yorum yapaydık :| fakirim mına koyim var mı
-
Sene sonunda bir adet kendime bir adette sevgilime olmak üzere 2 adet Lumia 920 alıcam. Ve bunu yaparken aklımda hiçbir soru işareti olmayacak. Şunu biliyorum. Eğer yazılımsal bir hataysa sorun çözülecektir. Androide alışamadım arkadaş ya :S bide şeklini şimalini hiç beğenmedim. Ama Phone 8 grafik olarak gözüme daha iyi geliyor. Performans sorunu çözülecektir.
-
http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw
akmarky tarafından 21/Kas/12 10:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Lumnia 900 var. Uzun süre türkiyeye gelmesini bekledim gelmeyince 2. el aldım.Türkiyede olmadığından fiyatı belli değildi. 1000 tlye 4-5 ay önce aldığım alet şimdi 1700 tl olmuş=)
2. el aldığıman bir kusuru olabilr belki ama pili çok az gidiyor tam dolmuyor sanki. bazen tel açıkken kendi kendine ekranda biryere dokunulmuş gibi oluyor çok hassas.
zaman içinde atılım yapar gibi geliyor ama
-
ottomanmurat bunu yazdı
ya telefonun donanımı iyi olabilir ama yazilimi boktan
neye göre boktan eline alıp bir kurcaladın mı hocam :) hadi onu da yapamıyorsan inceleme videolarını izle farkı göreceksin.
her açıdan ios ve android den daha kullanışlı ve daha stabil. windows 8 ile beraber lansmanı yapıldı yani toplasan 1 ay anca olmuştur çıkalı ve ios ve android den daha stabil diyebiliyorsam ve telefonu alıp kurcalayan ios ve android kullanıcıları da aynı yorumu yapıyorsa daha fazla konuşmaya gerek yok bence.
-
interfector bunu yazdı
Sene sonunda bir adet kendime bir adette sevgilime olmak üzere 2 adet Lumia 920 alıcam. Ve bunu yaparken aklımda hiçbir soru işareti olmayacak. Şunu biliyorum. Eğer yazılımsal bir hataysa sorun çözülecektir. Androide alışamadım arkadaş ya :S bide şeklini şimalini hiç beğenmedim. Ama Phone 8 grafik olarak gözüme daha iyi geliyor. Performans sorunu çözülecektir.
kamera ve ses olarak htc daha üstün hocam.
zaten diğer windows8 lerden farkınız ne deyince adamlar direk bunu yapıştırıyor , bir yandan içinde o eski nokia yı arıyorsun belli yoksa windowsphone almazsın
-
PanxeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
zaten diğer windows8 lerden farkınız ne deyince adamlar direk bunu yapıştırıyor , bir yandan içinde o eski nokia yı arıyorsun belli yoksa windowsphone almazsın
Telefonu bizzat inceleyip ve testlerine de bakarsan kamera konusunda HTC nin adı 920 nin yanında okunmaz bile
-
PanxeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
2.0 diyafram açıklığına sahip lensi sayesinde piyasadaki en iyi ışığı yakalayan kameraya sahip. optik sabitleme teknolojisi sayesinde ise en keskin ve net fotoğrafları çekebilen kamera yine lumia 920 de. hatta öyle ki 2.0 diyaframı ile az ışığa sahip ortamda birçok prof. foto makinasından (canon 550D stok lens ile bizzat denedim) daha iyi fotoğraf çekebiliyor deneyin sonra yorum yapın lütfen. :)