Windows Phone Resmi Dosya Yöneticisi Yayınlandı
-
abi mp3 leri nasıl zil sesi yaparım. yapamazsın .ha tamam o zaman.
abi telefona nasil mp3 atarım pc olmadan. atamazsın. ha tamam o zaman.
s3 kullanıyorum , full albüm çekiyorum direk link veya torrent ile sonra es dosya yöneticisi ile zip dosyasını hafıza kartına çıkartıyorum pc kadar hızlı bir şekilde.
bitti.
-
zalimadam bunu yazdı
i os başlı başına sıkıntı zaten hocam.
biz android ile güle oynaya istediğimizi yaparken istediğimizi ücretsiz kullanırken
2500 liralık ayfonla köşede bize bakıp banada yükleyin bende niye yok herşeye para istiyor yahu diyen arkadaşlar dolu etrafımızda.
ios ta ios diye başımızın etini yiyen babayiğitler şimdi armut gibi kaldı öyle.
yok kaliteymiş yok bilmemneymiş. yaptığı sisteme sokayım.
bir müzik atacan 300 mb lık itunes midir ne karın ağrısıdır onu kurmadan olmuyor.
illaki bir ayarsızlık çıkartacak.
bence ios işkence amaçlı çıkartılmış en çok para ödenip en mağdur eden sistemidir.
canım sıkıldığında birşeyler indirip kurup üç beş müzik atıp zil sesi yapamadıktan sonra sokayım kalitesine.
dünyanın derdi yetmiyormuş gibi birde uygulama müzik atmak için onun itunesi ile ugraşacam.
kalmış şurada 20 küsür yıl ömürüm birçok şey ömrümü çaldı birde i os yemesin mk.
sistem dediğin kaç göz yaptınmı gelecek kucağa kardeşim.
çok yazdım :)
yok ii olmuş merak etme :D
-
PanxeR bunu yazdı
abi mp3 leri nasıl zil sesi yaparım. yapamazsın .ha tamam o zaman.
abi telefona nasil mp3 atarım pc olmadan. atamazsın. ha tamam o zaman.
s3 kullanıyorum , full albüm çekiyorum direk link veya torrent ile sonra es dosya yöneticisi ile zip dosyasını hafıza kartına çıkartıyorum pc kadar hızlı bir şekilde.
bitti.
mp3 zil sesi yapılıyor program ile . Neyse, torrentten albüm indirmek güzel birşey tabi ama bunu telefonla yapmakta çok gerekli gelmiyor bana. Zaten bilgisayardan aktarıyorum onları. Bulut depo üzerinden flac bile çalabiliyorsun. ona bakarsan telefonu rootlayıp içerisine backtrack te yükleyemezsin bunlarda. Ama çokta gerekli değil bilgisayar ile kullanıyorum. Bilgisayar gibi kullanayım diyenler için android daha mantıklı.
ben Nokia mix radio çok kullanıyorum mesela. Sadece mix radio, stabilite ve güvenlik için bile tavsiye ederim hocam =)