Windows Phone Uygulama Önerileri
-
arkadaşlar ilk defa windows phone kullanıyorum uygulama önerisi olanlar var mı hobi olarak kısa filmler vinelar klipler çekiyorum movie maker 8.1 var ama ücretli onun gibi bir program var mı ya da apk felan indirme yolu var mı windows phone da teşekkür ederim forumda yeniyim lütfen ezmeyin :( ilk defa bir foruma üye oldum kalıcı olmayı düşünüyorum
-
Hoşgeldin.
Windows Phone almakla açıkçası hata yapmışsın. Evde Lumia 1520 var çiçek gibi cihaz ama dokunmatik 3310. Mağazada uygulama namına bir şey yok. Satmayada kıyamıyorum Nokia koleksiyonumun nadide cihazlarından.
-
mkyb bunu yazdı
Hoşgeldin.
Windows Phone almakla açıkçası hata yapmışsın. Evde Lumia 1520 var çiçek gibi cihaz ama dokunmatik 3310. Mağazada uygulama namına bir şey yok. Satmayada kıyamıyorum Nokia koleksiyonumun nadide cihazlarından.
ya bende bi cihaz vardı verdim iki cihaz aldım cihazın biri bu işte diğerini kardeşime verdim çok uzun süre ios kullandım a dan z ye herşeyini çözdüm sonra andoid e geçtim 3-4 ay kullandım onu da çözdüm şimdi bunu aldım işte az biraz sorunlu ama idare edicem var mı önerilerin teşekkür ederim hoş gördük :)
-
-
DestinatioN bunu yazdı
anlamadım hocam
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun,Meraktan soruyorum hangi model aldın ?
-
ReyiZ bunu yazdı
Hocam öncelikle geçmiş olsun,Meraktan soruyorum hangi model aldın ?
nokia Lumia 925 aldım hocam
-
Of yazık günah en sorunlu cihazlardan birini almışsın. Klasik ekran sararma ve jet hızında batarya bitme gibi kronik sorunları var 925'in. Son güncellemeyle Microsoft ya bilerek yada bilmeyerek eski Nokia telefonların kamara kalitelerini düşürdü. Mesala Lumia 1520 5+1 dolby digital ses kaydı yapardı artık yapamıyor zira yazılımdan kaldırılmış bu özellik.
Mağaza zaten bomboş. Youtube uygulaması bile yok Google sağolsun.
-
mkyb bunu yazdı
Of yazık günah en sorunlu cihazlardan birini almışsın. Klasik ekran sararma ve jet hızında batarya bitme gibi kronik sorunları var 925'in. Son güncellemeyle Microsoft ya bilerek yada bilmeyerek eski Nokia telefonların kamara kalitelerini düşürdü. Mesala Lumia 1520 5+1 dolby digital ses kaydı yapardı artık yapamıyor zira yazılımdan kaldırılmış bu özellik.
Mağaza zaten bomboş. Youtube uygulaması bile yok Google sağolsun.
+instagram hala beta, twitter malum. gibi gibi
Bu arada güle güle kullan.
ReyiZ tarafından 18/Oca/16 23:56 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam öncelikle hayırlı olsun ama keşke almasaydın L1320 kullanıyorum hemen her gün bir iki kere lanet getiriyorum.. Ama genel olarak da ihtiyaçlarımı karşılamıyor değil :D
uygulama noktasında çok geri
6tag var instagram yerine kullanabileceğin
metweet kullanıyorum twitter yerine
hesap makinesi^2 (mobildeyim şu anda üs alamadım :D
modern translator beğendiğim bir çeviri uygulaması
squid bu da beğendiğim bi not alma app
-
6tag mutlaka instagram yerine tercih edilecek ilk uygulamadır. amoled ekran olduğundan siyah tema ile çok farklı oluyor. bendel925 kullanıcısıyım tüm arkadaşlarımın çok beğeniyor. 35mm tavsiye ederim sinemalar uygulaması çevrımdışı sözlük mevcut çeviri için ama tureng sözlukte var bunlarıda bulundurmanı tavsiye ederim dosyaları indir bazen bşiler indirince bulmak kolay oluyor office lens mutlaka olmalı okulda yada bir sunumda kamera ile direk sayfayı alabiliyorsun tarayıcıdan almış gbi. duolingo mevcut ing pratikler yapmak için boş zmanlarında oyun oynamak yerine tavsiye ederim. mutlaka haritalarında tr haritasını indir bir kere net olmasada naviasyonun olsun. yandex haritalar trafik için iyi bir çözüm. yine here maps bağlantın olduğunda trafiği hesaplıyor. ing kullanacaksan cortanayı kulanablirsin. appleın sirisi gbi. run the map kullanabilirsin koştuğun güzergah süre gbi bilgilerii depoluyor. uber geldi bunuda bulundur istanbulda yaşıyorsan. picsart ve phototastic collage de fotograf düzenlemeri için kullanıcabilinecek programlar. geri kalan herşey için kendi baz uygulamaları yeterli oluyor zaten.