Windows Ve Linux Server Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------

brutalalien bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

Hocam sen site kuracam diyip kurmayımı planlıyorsun?

ne kuracaksın hangi scripti kuracaksın kullanacaksın ona göre seçmek lazım...

hocam işte ona karar veremedim.  kişisel site kuracam ama yazılarımı resimlerimi videolarımı ki video çok önemli yayınlayacağım bi sistem lazım... asp php hangisi kullanışlı onu bilmiyorum. şimdi host alacam  php script alıcam veya asp script bulacam  server çalıştırmayacak. böyle sorunlarla kasılasmamak için önce sisteme karar verip sonra hostu domaini almayı düsünüyorum. wordpress diyo arkadaslar... wordpresin istediğim özellikli temasını bulursam feyzalemden alıcam.

istedğim özellik makale + resim + video    olan bi sistem  tasarımı boktan olmasın yeter. kişisel için fazla kasmaya gerek yok parada yok zaten :) bildiğiniz wordpress tema varmı böyle

hocam ücretsiz tema çok bulursun elbet önce bütün herşeylerini hazırla ondan sonra al.

çok çalkantıdasın kurucaksın içine sinmeyecek linux host alırsan asp kurma şansın yok ama windows alırsan php kurabilirsin. benden alıcaksan farketmez bende 2side var :W

windows alalım o zaman. wordpress tema bulup kurayım. bi bakalım tasarıma fazla takmam videolarımı resimlerimi yazılarımı yayınlayacak eli yüzüne bakılır bişi olsun yeter :)) benim 50 soru daha çözmem gerek günük program gereği. onu halledim geliyorum feyzaleme dalarım o zaman... saolun yardımlarınız için..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

anlaşılma ve satış yapıldı :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 2870 Toplam Mesaj: 13