Windows Ve Mac İçin Güncel Trojan Üretimi
-
Ccaglayan bunu yazdıSaltobela bunu yazdı
Mail FTP yapan keylogger kalmadi ki. Teknoloji aştı İran İsrail'i vuruyorken ne diyim. Craxs rat varken neyin peşindesin. Al bunu parayla ben ücretsiz aldım craxs rafı. Port gir yapıştır
bu arkadaşın yazılarına dikkat edin Yapay zeka havası var birisi sanırım bu hesabı bi agent a felan açtırdı bişeyler deniyor hatta bi kaç konuda sıçmış sapıtmış.
Troll o belli, ai mai degil
-
Caliber bunu yazdı
Dostum ara ara kullanıyorum ben de. Şu an Linux'tayim pek ihtiyaç olmuyor ama Windows zamanında kullanmıştım çalışıyordu. Mac'te test etmedim ama çalıştığını duydum.
https://tinyurl.com/unreleased-d0x-0day-winmacv012Anneciğine selam, saygı, hürmet gönderiyorum. :D
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Yapay zekaya yaptırabilirsin
Kanka güncel yapay zekalar bunun zararlı bir işlem olduğunu söyleyip öğretmeyi reddediyor. :D
-
uruAdania bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Kanka güncel yapay zekalar bunun zararlı bir işlem olduğunu söyleyip öğretmeyi reddediyor. :D
sansürsüz modeller var hocam.
ayrıca huggingface de bir sürü model var, bilgisayarının gücüne göre onlardan birini de indirip localde deneyebilirsin.
LynXMaSTeR tarafından 15/Mar/26 18:23 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdıuruAdania bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
ayrıca huggingface de bir sürü model var, bilgisayarının gücüne göre onlardan birini de indirip localde deneyebilirsin.
Hocam daha önce keşfetmemişim, konu sayesinde görebildim. teşekkür ederim
Ollama vb araçlarla localde çalışacak hangi modeli önerirsiniz, kodlama için ? mac m4 içerisinde çalıştırıp kullanmayı düşünüyorum. -
nposeLx bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıuruAdania bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Hocam daha önce keşfetmemişim, konu sayesinde görebildim. teşekkür ederim
Ollama vb araçlarla localde çalışacak hangi modeli önerirsiniz, kodlama için ? mac m4 içerisinde çalıştırıp kullanmayı düşünüyorum.hocam huggingface e üye olup cihaz bilgilerini girince hangi modellerin hangi bitleriyle uyumlu görebiliyorsun. m4 için mlx versiyonlar daha optimize edilmiş oluyor. onu bulamazsan daha az ram tüketen gguf modellere bakabilirsin.