Windows Veya Linux Reseller Yada Host Alicaklar...
-
100mb alan linux hosting yıllık ne kadar olur? pandeladan varda ara sıra kapatıyor zurnalar. tanıdıktan alınca hiç değilse kapanınca ne zaman açılacağı belli olur :D
-
tamam ilgileniorum
-
ekledim faruk abi.. en kısa zamanda benim işi de halledelim..
benim adres: ch3@yorumturkiye.com -
5 senelik host almayı düşünüyoruz bi konuşalım abi :)
-
10 senelikte alabilrsin :)
-
alicaginiz her pakette ekstra 10 gb bandwith benden hediye ...
-
Kusura bakmayın ama referansları inceledim çoğu çalışmıyo
yani 5 tane denediysem 3 tanesi çalışmıyo ama fiytlar gayet güzel sadece bana biraz güven vermedi yoksa almaya niyetim vardı
-
isterseniz alin begenmediginiz taktirde 15 gun icersinde para iadesi yapariz...
-
bizim 2-3 arkadas aldı Faruktan fln de gayet memnunlar her türlü kefilim Faruk hojama :)
-
Pic_Boy yani Faruk gerçekten kendini bu işe adamış yıllardır uğraşlarının sonucunu her zaman almış geniş kapsamlı projelerde yer alıp çok iyi işlere imza atmış birisidir . sunucu ve hosting işinde başarıları görülmüş ve sizde bence gün geçtikce bunu anlayabilirsiniz . tahribat ın en eski üyelerindendir site üzerinde de irtibarı oldukca yüksektir. kendisinden aldığım bir dedicated sunucum var ve hiç bir şekilde sorun yaşamadım . sunucuları oldukca iyi ve %99.9 update güncelleme içeriyor hiç bir şekilde kapandığını görmedim ve oldukca ideal ve hızlı . ben bir müşterisi olarak sizin de Farukla çalışmanızı tavsiye ederim en azından yıllardır tahribatta ve herkesin güvenini kazanmış bir insan . hiç bir şekilde kimseye yanlışı olmaz. benim söyliyeceklerim bu kadar faruk için .. başarılarının devamını dilerim kardeşim ...