Windows Vista
-
bi laptop aldm vista var , adam dedi vista cd siz direk içnde var yanında vista cd si fln bişe verilmedi
ama kurulum yaparken hata verdi amk aklımada bişe gelmio nası yapabilirim ?
-
Nasi cdyi pardon dvdyi :D vermezler ya verilmesi lasim :S
-
bilmiorum dai vermediler işte adam dedi bi barkot bişeysi var işte orjinal olduguna dair fln..
windows acılırken diyoki : pc beklenmedk bi şeklde yeniden başlatıldı veya beklenmedk bi hata olştu kuruluma devm etmek içn yeniden başlatın.
her restartta aynı şeyi dio.
-
Yok artık cd verilmiyor çünkü cd yok! hdd nin içinde bir alan var onu formatlayamaz silemezsin, senin işletim sistemi orada şimdi hoca ilk açıp etkinleştirdikten sonra, yedek oluşturma sihirbazı var onu bulup çalıştırıcaksın (ara bulursun yerini unuttum) bi daha da çalışmaz tek bir sefer çalışır o sana backup cdleri yaratacak. Hata verdiyse elini bile sürme uğraşma aldığın yere götür o uğraşsın. Hata vermemesi lazım 20 tane hp 13 tane compaq 7 tane toshiba sattım öyle, kurulumda hata verenleri aynen iade ettim Pentaya.
-
hard diskin kaç gb olduguna bak 6gb lık bi alan dolu olarak gözükcek senin belgelerinden hariç o kısımda format atarken yeni kurulum saglaman gereken dosyalar var
-
orena dai bana pmden bi ulassana:)
-
yapcak bişi yok glb :s
-
nese artk yrn adama götrcez napalım..
-
ayni konuyu simdi bende actim:D benimki acer:D ama ben bi yolunu buldum:D
-
bizm bi abi vardı bizm buraya gelcekmş birazdan tutcam getrcem baksn bi :s :D
sn nası bi yol buldn hoja ?
-
ben bi tema kurdum tekrar cp yaptım msn üzerinde kişi listesine baktığımda mail adresine siyah oluyor neden !!!
Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 13