Windows Vista 64 Bit Crackli - Link Arıyorum - Mümkünse Acil :)
-
neden 64 bit işletim sistemi kurmak istiyorsun?
donanımın yetrli farzedelim,sürücülerinde var diyelim uygulamaları nasıl yapmayı düşünüyorsun,sadece 64 bit kullanamassın mecburen 32 bit uygulamada yükleyeceksin buda şu demek 64 bit işletim sisteminin çalışması için gerekli üçüncü madde olan ''uygulama'' maddesi devre dışı,bunuda ram miktarını extra olarak fazla kullanma gibi sana yansıyacaktır
-
yaşasın xp...vista kurup sistemine yazık etme :)
-
usta söyle bişi var sadece uygulamadan ibaret değil x64 gerçekten çok fark var gerçi ben vista kullanmak yerine ölürüm diyodum ama 64bit xp indirdim mic. sitesinden bir türlü cracklıyamadım bazıları aktive etti ama 15 gün dolunca bir daha açılmıyor elinde çoklu lisans keyi olan veya ben siteden indirim kurup crackleyim 15 günden fazladır kullanıyorum diyen varsa yardım etsin bana bakın siteden indiren diyorum yani orada burada cracklenmiş xp değil...
-
yani şu anda 2 gb ram var , 32bit kurulu devam mı etmeliyim , 64bit yüklemem birşey fark ettirmez mi onu anlayamadım.
Ayrıca XP de denedim. Driverler sorun olduğundan acayip kasıyordu :P
-
32 de kullandım 64 de kullandım farkı hissedilmeyecek kadar az.32 ile devam et
-
uhmmm...tşkler ozaman iptal bu konu..itirazı olan ? 64biti destekleyen hiçmi yok :D
-
Ben online oyunlar oynayan biriyim 64bit platform şahane gerisi bahane...
xp nin yüzüne bakmıyorum vista kullanmayı planlıyorsan 32 bit yerine 64 bit kullanmanı ısrarla tavsiye ederim.
-
çelişkiiiiiiiiii...........32bit devam :D indiremeyecem bu saatten sonra..tşkler...