Windows Xp -NTLDR Sorunu
-
Hocalar eski pc yi açtığımda böyle bir sorunla karşılaştım format atmadan bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
-
up
-
kurtaracağın birşeyler varsa hirren boot ile bir flash disk hazırla sistemi aç
NTLDR
DOSYASINI yüklersen düzelir veya hirren bootla açmışken tüm sistemde istediğin yere ulaşırsın :)
-
Renard bunu yazdı
kurtaracağın birşeyler varsa hirren boot ile bir flash disk hazırla sistemi aç
NTLDR
DOSYASINI yüklersen düzelir veya hirren bootla açmışken tüm sistemde istediğin yere ulaşırsın :)
hocam yine aynı hatayı almaktayım :s
up olsun
-
bildiğim kadarıyla format atmadan kurtaramazsın hocam. ben de takip edeyim merak ettim, bu sorun yüzünden çok formatladık zamanında :)
-
Xp kullanan adamin formatla ugrasmasi kadar sacma bir sey yok
Temiz sistem kurarsin
C nin snapshotini alirsin max 3 4 gb yer kaplar
Bozuldu mu? Max 10 dk da temiz sistem yedekten geri alinir
Aynisi 7 ve 8 icin de gecerli ama bozamiyorum ki 8' i?
-
anlatamadım heralde herhangi bir şekilde harddiskede ulaşamıyorum + formatta atamıyorum yine aynı hatayı alıyorum cd dvd başlangıcta öne alıyorum tekrar aynı hata harddiski başka pc ye takıyorum o pcdede aynı hatayıı almaya başlıyorum değişik biraz ama işte tüm programlar fotoğraflar vs orda olduğu için pek kurcalayamıyorum
çözüm üretebilen?
-
Pc yi en başta hangi windows xp cd si ile kurmuşsan o cd ye ihtiyacın var o cd nin içinden gerekli dosyayı kurtarma konsoluyla kopyalaman gerekli. Eğer artık cd ye erişimin yoksa sıfırdan temiz kurulum yapman gerek.
-
Arkadaş bir türlü çözemedim nasıl bişeydir bu ya hdd 'yi bulamıyorum :@
Çözüm yokmu ???
-
Hiren bootun içinde ntrld eksik hatasını düzelttiren bi tool vardı. Onu denedinmi?
-
çare hirenboot.