Windows XP Diye Buna Derim !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

bu cd den kurulan sistem çok güzel güzel olmasına ama bi sorun var bilmem farkettinizmi...

Bir Ağda iseniz çalışma grubunuzdaki diğer makineler sizin makinanıza ulaşamıyor bi tuhaflık var bunu fark eden oldumu hiç...tüm ayarlar normal olmasına karşın sorun devam ediyor..? fikri olan..?

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım fakat eğer bu çalışma grubu sorusuna yanıtı olan varsa sölermi?Bu windows sadece görünüm olarak farklı butür sistem hatları vereceğini pek sanmam..

Ayrıca Trojanlı filanda değilll

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

TNC XP SP 3 CD sinin 2. CD sinden herhangi bi kaç program yükle sistemine

sonrada Ağdan başka bi bilgisayrdan kendi PC ne girmeye çalış.. bak bakalım varmı bi ayarsızlık... 

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Sen yanlış indirmişsin. Arkadaşın resmini verdiği ve anlattığı, SP2 dir. Sen aynı forumdan başka bir TncXp indirmişsin. Bi de bir sorum var!!! Bu adamlar kendileri özelleştirmişler bu xp yi acaba izin alıpta mı koysaydık buraya ya da izin alındı mı? Adamlara ayıp olmasın da. Emek vermişler sonuçta.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    orena bunu yazdı:
    -----------------------------
    trojanlı olmadığı ne malum.
    -----------------------------
    NOD32'nin en güncel haliyle az önce tarattım hiç bir şey bulamadı.Kurmadım fakat CD 1'i açılışta taktım gerçekten çok hoş bir menü sunuyor size..Bios ayarı bilmeyenlerin çok işine yarayacak bir menü.. Grafikler falan da hoş.. Uğraşıp yapan dosta selam olsun... Tabi antivürüsün bulamayacağı bişey varsa onu bilemem.

Boyle ortaya " El Emeği Göz Nuru " diye atılan her programa inanmak ne kadar saçmaysa yine bu sekildeki her çelışmaya da öcü gözüyle bakmak o kadar saçma diye üşünüyorum.. Karar sizin..

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 6125 Toplam Mesaj: 36