Windows Xp Etkinleştirmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

xp nizi orjinal yapmak için bu programı indir ve 2 kere tıklayın yeter .. yani etkinleştirmiş oluyorsunuz . istediğiniz gibi güncelleştirme yapabilirsiniz .. (nasıl yapacağınız içinde ayrıntılarıyla birlikte yazıyor)

http://rapidshare.com/files/134839629/L__304_SANSby_ugr.rar     denenmiştir ..

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    by_ugr bunu yazdı:
    -----------------------------

xp nizi orjinal yapmak için bu programı indir ve 2 kere tıklayın yeter .. yani etkinleştirmiş oluyorsunuz . istediğiniz gibi güncelleştirme yapabilirsiniz .. (nasıl yapacağınız içinde ayrıntılarıyla birlikte yazıyor)

tşkler ama bunuda dün bulup denedim sp2 için olabilirde benimki sp3e güncellenmişti galiba o yüzden olmadı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek
    CIZIRTI bunu yazdı:
    by_ugr bunu yazdı:

tşkler ama bunuda dün bulup denedim sp2 için olabilirde benimki sp3e güncellenmişti galiba o yüzden olmadı

doğrudur hocam ... sp3 de denemedim ..

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bu sorun çözüldü mü çözülmedi mi :|

çözülmediyse çözüm sunacam :B

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    çözüldü tşkler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    arkadaslar o orjinallik kontrol programı güncellemelerle geliyor ya hiç güncelleme almayın yada kendi kontrolunuzde olsun güncellemeler size sormadan bişey yapmasın;)

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bak bence çözülmemiş olabilir,sana söylim...

bende de hal oldu gibi göründü bi ara bu crackler ile yaptıgımda...

30 gün sonra pc kapandı.Tekrar format attım...

Güzel bi çözüm buldum.Windows Xp Sp3 Plus edition yükledim...

crack,serial felan istemiyor...Vista görünümlü,office 2003,nod32 vs.vs. bi sürü şey kurulu geliyor.

ben kurdum rahat ettim...Tavsiye ederim :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:

crack,serial felan istemiyor...Vista görünümlü,office 2003,nod32 vs.vs. bi sürü şey kurulu geliyor.

yeniden yükleyince dediğin şekilde halletmişsin ama benim yeniden yüklemek gibi bir şansım yok bir sürü program yüklü logo autocad solid edrawing... ve bunların çoğunun tekrar yükleme cdleri bende yok o yüzden etkinleştirmem gerekiyordu. ilk sayfada yazdığım işlemleri yaptım ve 0800lü numaradan microsoft müşteri hizmetlerini aradım laptopta vista yüklüydü vistada logo programım çalışmadığı için xp yüklemem gerekti dedim ve yeni xp satınaldım diyince aktive etmem için sayılardan oluşan kodları verdi girdim ve etkinleşti xp im. yani, her açılışta etkimleştirmeniz için 30 gün kaldı 25 gün 23... gün kaldı falan diye uyarı veriyordu ama o yaptığım işlemden sonra uyarı vermedi :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

CIZIRTI bunu yazdı:
    cuneyd bunu yazdı:

yeniden yükleyince dediğin şekilde halletmişsin ama benim yeniden yüklemek gibi bir şansım yok bir sürü program yüklü logo autocad solid edrawing... ve bunların çoğunun tekrar yükleme cdleri bende yok o yüzden etkinleştirmem gerekiyordu. ilk sayfada yazdığım işlemleri yaptım ve 0800lü numaradan microsoft müşteri hizmetlerini aradım laptopta vista yüklüydü vistada logo programım çalışmadığı için xp yüklemem gerekti dedim ve yeni xp satınaldım diyince aktive etmem için sayılardan oluşan kodları verdi girdim ve etkinleşti xp im. yani, her açılışta etkimleştirmeniz için 30 gün kaldı 25 gün 23... gün kaldı falan diye uyarı veriyordu ama o yaptığım işlemden sonra uyarı vermedi :)

hayırlı olsun  o zaman :) güle güle kullan :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5174 Toplam Mesaj: 20