Windows XP Msn Messenger Kurulum Hatası
-
Arkadaşlar XP bilgisayara messenger kuramıyorum. Bütün denemeleri yaptım. fakat yinede olmuyor. bu işlemlerden iyi anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. 8.1 8.5 2009 herhangi biri olabilir. Tşk.
-
hatayi vahiy yoluylami gondercen
-
hatayı yazsaydın hocam bi dünya hata var :|
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
Hata zaten ortada XP messenger kuramıyorum. adamlar desteğini çekti xp den. kurulum yapamıyorum. ben kaçak yolla eski sürüm messenger yüklemek istiyorum. -
yok artık lebron james
-
bradir sp guncelleme veya .net framework veya windows installer guncellemeni istiyordur hata neyse arat cikar.
eski surumleri indirmek istiyorsan filehippo dot com'da var hepsi
-
espir bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
Hata zaten ortada XP messenger kuramıyorum. adamlar desteğini çekti xp den. kurulum yapamıyorum. ben kaçak yolla eski sürüm messenger yüklemek istiyorum.
-----------------------------valla ben yeni format attım xp sp3 kurdum ama yukleyemedim msn i. eski sürüm kullndım mecccburen
-
eski sürümleri hex editörle yeni 2009'un son sürümüne göre ayarlayabilirsin hocam
yükleyememenin sebebi windows kb anahtarı var :| windows 3.1 güncelleme paketimiydi onu yükleyeceksin.
edit ; burdan indirebilirsin hocam
-
8.1 kurulumda şöyle bir hata var.
"Your computer has a newer version of windows live messenger than the one you are trying to install. to install an older version, first remove the current version( click start, setting,control panel,add or removr windows live messenger) and then run this sep up again."
-
live messengeri kaldır öyle yükle
-
eski sürüm için hocam ; daha önceden açılmış bir başlık