Windows Xp Pro Sp2 Yi Etkinleştiremiyoruumm...
-
PowerfuL bunu yazdı:
-----------------------------Hoca cd önemli deeel. Önemli olan cd key. Orjinal cd bir boka yaramaz. Asıl biz o boktan numaralara para ödüoz. (bakmayın ben korsan vista kullanıyorum etkin :))
Neyse gelelim konumuza;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=39343
bu konuda benim attığım posttaki rapid linkini al hoca.
Tek tık ile etkinleşir. :)edit: zamanında xp kullanırken denendi ve onaylandı.
-----------------------------
Hocam bu benim nalette olmadı yaw denemedik yol kalmadı bunun sistemdeki yeri neresiXp kullanan biri o dasyayı biyere yüklese olmazmı bu iş.... olmu yo yaw
-
Arkadaşlar yokmu bunu halledecek biri yardım edin yaw. 4 gün sonra format atamam şimdi....:S:S:S:D
-
ya çokmu zor git bi kimlik bul onla kur
sonrada güncelleştirmeleri iptal et kullan
-
Yani bu iş bukadar zormu....
-
kralsam bunu yazdı:
Yani bu iş bukadar zormu....
ya git google abine abi wındows xpyi orjinal yapma yaz o sana bulurindir orjinal yap işi bitir yapamıyosan kitüm millet yapıyo
format at başkada bişi yapaman
-
ok iyi akşamlar...
-
Dostum buyur, içinde video anlatımı da mevcut, güle güle kullan.Daha önceden vermiştim ama neyse.
http://www.teorik.net/vitamin_windows_etkinlestirme_kesin_cozum.rar
-
Kral hacı şindi beni iyi dinle. Çünkü 2 gün öncesine kadar AYNI problemi bende yaşadım. Hatta 1 gün kala bi arkadaşla hallettik. Öncelikle "amanın 4 gün kaldı ben şimdi napacam" falan diye paniğe kapılma. Yanlış hatırlamıyosam 10 gün kala "etkinleştirmek istiyo musunuz bilmem ne... "diye uyarı vermeye başlıyodu (bilgisayar açılırken). Hacı orda evet diyosun. Sora "Windows u Etkinleştirelim" çıkıyo. Orda da 3 tane seçenek olması lazım. En üsttekini seçiyosun ("evet windowsu internet üzerinden etkinleştirmek istiyorum" gibi bişeydi galiba). Ondan sonraki pencerede 2 seçenek çıkıyo. Orda neyi seçeceğini anlarsın zaten (hatırlayamadım
) Benim etkinleştirme olayı bu kadar sürdü. Hiç key mey uğraşmadım... Hadi sana da kolay gele...