Windows XP Professional 64-Bit Edition (ENG) Mı? Windows Vista 64-Bit Edition (ENG) Mı?
-
Başlıktanda anlaşılacağı gibi artık lisanslı bir windows işletim sistemi paketi almak istiyorum, çünkü microsoft lisanssız günahını vermiyor, fakat karar veremedim, sizce;
Windows XP Professional 64-Bit Edition (ENG) mı? Windows Vista Ultimate 64-Bit Edition (ENG) mı? -
Sistemin ta$$aklıysa Windows Vista 64-Bit Edition al.
-
ben olsam xp alırdım .vista hic kullanmadım ama yani vista programları felan calıstırma sorunu var az biraz bekle vista al yada sımdı alıyosan xp al derim .
-
-
xp ye paramı vericeksin? yani
aklından şaşarım
xp öldü artık adamlar piyasadan kaldıracaklar
gidipte lisans alırsan bilmiyom yani.
zaten xp nin lisanslısı şimdi sadece türkiyede satılıyordur
başka yerde satılmaz m.k
-
-
korsan xp'ye nolmuş lan bende her program açılıyo :)) her zaman korsan yazılım alınır orjinal hale getirilir felsefemiz bu değil mi :)
-
-
amk orjinal kullandık ta noldu aradık microsoft teknik deztek hattını telefonu kaldıran bi insaoğlu yok amk bu yüzdendir ki KORSAN Yazılımcılık forever :)
-
-
bende vista 64 bit ultimate var. ilk olarak raminin kesinlikle 2 gb olması lazım. programlar konusunda bir sorunum olmadı. sadece system mechanic'i yükleyemedim o da zaten yakında çıkarır vista için. programlar yavaş yavaş vista uyumlu olmaya başladı. driverlar konusunda sorun yaşayabilirsin. mesela airties wus-200 var vista için driverını bulamadım. radarsync diye bir site var internetten arat programını indir o driverların çoğunu buluyor. bunun dışında bulamadığın varsa bana ulaşabilirsin...
Toplam Hit: 3378 Toplam Mesaj: 13